Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O adolescentă de 17 ani a fost ţinta unui agresor periculos, în scara unui bloc dintr-un cartier din Capitală

O adolescentă de 17 ani a fost ţinta unui agresor periculos! Individul a urmărit-o în scara blocului, unde a lovit-o şi a atins-o în zonele intime. Atacul a avut loc în plină zi, în cartierul bucureştean Pantelimon.

de Redactia Observator

la 24.05.2018 , 21:07

O adolescentă de 17 ani a fost ţinta unui agresor periculos! Individul a urmărit-o în scara blocului, unde a lovit-o şi a atins-o în zonele intime. Atacul a avut loc în plină zi, în cartierul bucureştean Pantelimon. Fata s-a salvat singură, însă agresorul este căutat şi la această oră. În acelaşi bloc, în urmă cu câteva luni, o altă tânără fost hărţuită sexual.

Intenţiile individului au fost surprinse de camerele de luat vederi din trei unghiuri diferite.

Bărbatul a urmărit-o pe fată când venea de la şcoală. A intrat după ea în scara blocului, iar când aceasta aştepta liftul, se observă că tânărul devine agitat. A cercetat cu privirea dacă în jur erau şi alte persoane. Adolescenta a simţit pericolul şi s-a retras, moment în care bărbatul a atacat-o. 

Vezi și

Vizibil afectată, fata s-a grăbit să ajungă acasă şi i-a povestit totul mamei. 

Mama adolescentei: "Când a intrat în casă a căzut în genunchi, era foarte traumatizată şi abia am reuşit să o potolesc. Ne-am îmbrăcat şi am plecat la poliţie." 

Martorii spun că acelaşi tânăr susprins de camerele de supraveghere ar fi încercat să atace ieri încă o fată. Atacatorul nu a fost identificat. În acelaşi bloc din sectorul 2, în luna martie, o altă adolescentă care mergea în vizită la bunica ei a fost agresată de bărbatul plătit să cureţe zăpada.

Imaginile surprinse aseară au fost răspândite pe internet iar cei care îl recunosc pe tânăr sunt rugaţi să sune la 112.  

Cazul aminteşte de atacurile fostului poliţist Eugen Stan. Este acuzat de agresiune sexuală în 17 dosare penale. Fostul agent de la Rutieră susţine însă că imaginile sunt trucate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » O adolescentă de 17 ani a fost ţinta unui agresor periculos, în scara unui bloc dintr-un cartier din Capitală