Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adolescenta bătută cu biciul de iubit, în Suceava, luată de Protecţia Copilului cu poliţia (Video)

Adolescenta bătută cu biciul în Suceava, de iubitul ei, a fost luată de acasă de inspectorii Protecţiei Copilului, însoţiţi de poliţişti. 

de Veronica Micu

la 17.02.2020 , 13:02

Fata de 15 ani a refuzat să depună plângere împotriva agresorului Adolescenta bătută cu biciul de iubit, în Suceava, luată de Protecţia Copilului cu poliţia - Observator.tv / Facebook

Adolescenta bătută cu biciul în Suceava, de iubitul ei, a fost luată de acasă de inspectorii Protecţiei Copilului, însoţiţi de poliţişti. 

Însoţiţi de doi poliţişti, inspectorii de la DGASPC Suceava au mers, astăzi, la locuinţa fetei de 15 ani, bătută cu o sălbăticie ieşită din comun de iubitul ei.

Copila, care este însărcinată, a fost luată de Protecţia Copilului şi va fi internată într-un centru de urgenţă pentru mamele din Suceava.

Articolul continuă după reclamă

Adolescentă bătută cu biciul de iubit, în Suceava

Reamintim că scene teribile au fost filmate într-o comună din judeţul Suceava. Mai exact, la Horodnic de Sus, acolo unde o adolescentă de 15 ani, însărcinată în luna a cincea, a fost bătută cu biciul de iubitul ei cu patru ani mai mare.

Imaginile sunt violente şi au fost înregistrate, culmea, chiar de mama copilei. Au fost văzute şi de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie.

La câteva ore după ce judecătorul a decis trimiterea agresorului, Gabi-Gavril Litră, 19 ani, în arest preventiv pentru 30 de zile, adolescenta lovită cu biciul a reacționat surprinzător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, atât adolescenta, cât și mama ei au refuzat să depună plângere pe numele agresorului. Polițiștii au acționat astfel în premieră pentru astfel de cazuri de violență domestică, reținându-l pe individ fără să aibă o plângere.

Agresorul, arestat pentru 30 de zile

Sâmbătă seară, pe numele lui Gabi-Gavril Litră a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de „act sexual cu un minor” și „violență în familie”. Tânărul a fost prezentat în faţa unui magistrat de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Rădăuţi, care a decis să emită un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, soluţie care nu este definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Suceava.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Adolescenta bătută cu biciul de iubit, în Suceava, luată de Protecţia Copilului cu poliţia (Video)