Antena Meniu Search
x

Adolescenta de 15 ani care a lovit împreună cu doi prieteni un băiat de 18 ani, în Gorj, filmată după o noapte în arest

Adolescenta de 15 ani care a lovit împreună cu doi prieteni un băiat de 18 ani, în Gorj, a fost filmată după o noapte în arest, când era dusă la Parchet pentru a se dispune măsura preventivă luată de procurori.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.09.2020, 13:54

Adolescentă bătăușă, reținută și dusă în arest, o noapte Vezi și
  • Procurorii au decis măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.
  • Victima are 14 ani și e din Vâlcea.

Filmulețele cu imagini violente, desprinse parcă din filme, în care mai mulți adolescenți din Gorj sunt protagoniștii principali, apar pe bandă rulantă în mediul online. La doar o zi după ce o fată de 14 ani a fost reținută, aceasta fiind acuzată că a snopit în bătaie o altă adolescentă de 13 ani, un alt filmuleț a apărut, marți, pe rețelele de socializare.

În acest clip trei adolescenți, doi băieți și o fată, îl lovesc cu pumnii și picioarele, în timp ce îl scuipă și îl înjură pe un alt minor în vârstă de 14 ani.

La data de 8 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu - Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că în mediul on line a apărut o filmare în care un tânăr a fost agresat fizic de două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 7 mai a.c., un tânăr de 14 ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în comuna Bărbătești, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi fost agresat de către doi tineri de 15 și 18 ani și o tânără, de 15 ani, toți din municipiul Târgu Jiu. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Cei trei agresori au fosr reținuți miercuri seara, iar joi de dimineață au fost duși la Parchet.

Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, din municipiul Târgu-Jiu, cercetați pentru lovire sau alte violențe, după ce și-au petrecut noaptea în arest, au primit măsura controlului judiciar pentru 30 de zile. Aceștia au lovit, umilit și scuipat un copil de 14 ani din Vâlcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescenta de 15 ani care a lovit împreună cu doi prieteni un băiat de 18 ani, în Gorj, filmată după o noapte în arest