Antena Meniu Search
x

Tânăr ucis în stradă la Sibiu de un bărbat care l-a acuzat că s-a iubit cu femeia lui, cât el a fost la închisoare

Un tânăr a fost ucis în stradă la Sibiu de un bărbat care l-a acuzat că s-a iubit cu femeia lui, cât el a fost la închisoare. Criminalul a fost reținut, alături de un alt tânăr care a văzut totul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.09.2020, 11:09

Crima
Crimă în stradă, la Sibiu - Ora de Sibiu
  • Tânărul ucis avea 28 de ani și era din Șelimbăr.
  • Criminalul și un complice au fost prinși la scurtă vreme după omor.

Un tânăr a fost ucis în stradă la Sibiu de un bărbat care l-a acuzat că s-a iubit cu femeia lui, cât el a fost la închisoare. Criminalul a fost reținut, alături de un alt tânăr care a văzut totul.

Un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat mortal în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Daliei din cartierul Terezian din Sibiu. Autorul crimei și încă un tânăr care a participat la scandal se află în custodia poliției.

Crima a avut loc în jurul orei 3, când cei trei tineri au început să se certe în mijlocul străzii. Se pare că cei trei se cunoșteau și au băut împreună, apoi s-au luat la ceartă și criminalul, eliberat de curând din închisoare, l-a acuzat pe tânărul ucis că a avut o relație cu iubita lui, cât el era închis.

Conform informațiilor publicate de Ora de Sibiu, victima este din Șelimbăr, criminalul, care are 26 de ani, e din Sibiu, iar complicele lui din Cisnădie.

Pe acelaşi subiect

Criminalul fusese închis după un dosar penal care implica trafic de droguri.

„La data de 10 septembrie, în jurul orei 02,55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Sibiu, însoțiți de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în urma primelor cercetări fiind constatate următoarele:

În cursul nopții de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,50, pe strada Daliei din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr ucis în stradă la Sibiu de un bărbat care l-a acuzat că s-a iubit cu femeia lui, cât el a fost la închisoare