Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adolescentele din Bistrița care au bătut o elevă s-au filmat live după agresiune: ”Bistrița e proprietatea mea!”

Cele două adolescente din Bistrița, care au bătut în stradă o elevă de liceu s-au filmat live după agresiune. ”Bistrița e proprietatea mea”, se aude în înregistrare.

de Redactia Observator

la 03.11.2018 , 10:10

Cele două adolescente din Bistrița, care au bătut în stradă o elevă de liceu s-au filmat live după agresiune. ”Bistrița e proprietatea mea”, se aude în înregistrare.

La câteva ore după ce au bătut în fața autogării din Năsăud o fată, cele două adolescente au făcut live pe Facebook.

În imagini apare una dintre ele, alături de o prietenă. Se pare că e adusă în discuție și bătaia din fața autogării din Năsăud, iar adolescentele par să rostească numele victimei lor.

Vezi și

”Ați postat pe Youtube?”, întreabă prietena agresoarelor.

Discuția continuă aprins.

”Bistrița e proprietatea mea, știi? Îi pun barieră când intră în Bistrița, stai cuminte!”, se aude în înregistrare.

Adolescenta continuă cu amenințări.

”În Bistrița, dacă pune piciorul, o calc în picioare eu! Nimeni nu are ce să-mi facă mie în Bistrița, e proprietatea mea!”, spune tânăra.

Bătaie în fața a zeci de martori

Cele două fete sunt protagonistele unui video violent, în care bat o elevă de liceu. Scenele se derulează în zona autogării din Năsăud. În imagini se vede cum adolescenta este încolţită de alte două fete. Se ceartă pentru câteva haine. În timp ce una dintre bătăuşe îşi ţine victima de păr, cealaltă se năpusteşte asupra ei cu pumnii şi picioarele. Iar între ele, un tânăr stă nepăsător. În acest timp, înjurăturile şi loviturile curg.

”Are hainele mele pe ea! Ne  înjură de mamă. Hainele mele pe ea!”, se aude în înregistrare.

Un tânăr prins în mijlocul fetelor care se bat nu intervine pentru a opri violența. La fel de indiferenţi sunt şi ceilalţi oameni din jur, care privesc.sau filmează.

La un moment dat, adolescenta bătută pleacă, dar este ajunsă din urmă pe o altă stradă și lovită din nou pe scările unui magazin. Sub ploaia de pumni, nu apucă să se apere.

”Hainele mele. Dă-le jos acum! Acum! Telefonul ăsta e al lui Toni. E al meu”, spune o agresoare.

Victima reușește să scape și să se refugieze în magazin. Un tânăr intervine în cele din urmă și pune capăt agresiunii. Înregistrarea video a provocat comentarii aprinse pe rețelele de socializare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Adolescentele din Bistrița care au bătut o elevă s-au filmat live după agresiune: ”Bistrița e proprietatea mea!”