Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adolescenţi înjunghiaţi în faţa unui supermarket din Tulcea. Poliţia îi caută pe atacatori (Video)

Incident dramatice, seara trecută, în fața unui supermarket din Tulcea. Doi adolescenţi de 15 ani au fost înjunghiaţi de doi indivizi, în urma unei altercaţii. Acum, poliţia îi caută pe agresori.

de Veronica Micu

la 18.01.2020 , 08:43

Minorii au fost tăiat cu un cutter înjunghiaţi în faţa unui supermarket, în Tulcea Adolescenţi înjunghiaţi în faţa unui supermarket din Tulcea. Poliţia îi caută pe atacatori - captura video YouTube

Incident dramatice, seara trecută, în fața unui supermarket din Tulcea. Doi adolescenţi de 15 ani au fost înjunghiaţi de doi indivizi, în urma unei altercaţii. Acum, poliţia îi caută pe agresori.

Scenele violente au avut loc, aseară, în jurul orei 17.45, doi minori, ambii de 15 ani, fiind atacţi şi tăiaţi de doi indivizi, cu un cutter.

Iniţial, cei doi au fost agresaţi verbal, iar apoi, unul dintre cei doi atacatori a scos un cutter şi i-a tăiat pe cei doi tineri.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Arma atacului a fost găsită pe jos de către poliţişti, iar cei doi adolescenţi au fost preluaţi de echipajele ambulanței şi duşi la spital.

Adolescenţii înjunghiaţi sunt în afara oricărui pericol

Surse medicale citate de tulceanoastra.ro spun că cei doi tineri înjunghiați sunt înafara oricărui pericol. Unul dintre ei prezintă o plagă tăiată la nivelul hemitoracelui drept, iar celălalt o tăietură similară în partea stângă, plus alte două mici înțepături în antebraț și pe spate.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz şi îi caută pe agresori.

„Se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi stabilirea situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, a precizat IPJ Tulcea.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Adolescenţi înjunghiaţi în faţa unui supermarket din Tulcea. Poliţia îi caută pe atacatori (Video)