Antena Meniu Search
x

Video Adolescentul care a ucis cu sadism o bătrână din Mediaș, în timp ce transmitea live crima, și-a aflat sentința: 14 ani după gratii și daune morale de 500.000 de euro

Adolescentul care a ucis cu sânge rece, anul trecut în aprilie, o femeie de 74 de ani pe o stradă in Mediaş, şi-a aflat ieri sentinţa. 

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 08:51

Vezi și

Băiatul, care se afla în plasament la o familie din judeţul Sibiu, ar urma să îşi petreacă următorii 14 ani după gratii, iar mama naturală a acestuia, împreună cu bărbatul în grijă căruia se afla trebuie să plătească daune morale în valoare de 500 de mii de euro familiei victimei şi 6 mii de lei daune materiale. Adolescentul, cetăţean german, a ajuns în ţara noastră în anul 2016, înainte să împlinească 12 ani, printr-o măsură de plasament internaţional, după ce fusese mai mulţi ani în grija statului şi internat de mai multe ori la psihiatrie în Germania. 

Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată în instanţă.

A ucis cu sadism în direct

Crima a șocat comunitatea. Tânărul a atacat-o pe pensionara care ieșise să ducă gunoiul pe 12 aprilie. Tot momentul execuției care durează două minute este de o cruzime dusă la extrem și a fost transmis live de băiat.

Victima cade și înceracă să strige după ajutor. Adolescentul o loveşte fără milă, iar la final bătrâna rămâne fără suflare, în timp ce individul râde isteric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Adolescentul care a ucis cu sadism o bătrână din Mediaș, în timp ce transmitea live crima, și-a aflat sentința: 14 ani după gratii și daune morale de 500.000 de euro