Antena Meniu Search
x

Video Adrian a murit de mâna celui mai bun prieten. De ce l-ar fi ucis şi abandonat pe o bancă din parc, în Slobozia

Crimă înfiorătoare în Slobozia. Un tânăr şi-a atacat cu un cuţit cel mai bun prieten şi l-a lăsat să agonizeze până la moarte pe o bancă din oraş. Prins de poliţişti, individul a recunoscut fapta, pe care apropiaţii spun că ar fi comis-o sub influenţa drogurilor. Scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la o datorie.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 25.01.2024, 20:55

Vezi și

Scenele cumplite s-au petrecut într-o zonă centrală din Slobozia. Acolo, Adrian s-a întâlnit cu cel care avea să-i devină călău. Cei doi se cunoaşteau de mai mulţi ani şi erau prieteni buni. Lucraseră împreună ca şoferi în Italia. Surse din anchetă spun că cei doi amici ar fi început să se certe de la o datorie pe care agresorul o avea la victimă.

Ucis de cel mai bun prieten

"Cei doi ar fi consumat alcool într-un parc din zona Piaţa Mare a oraşului. Conflictul a avut loc pe o stradă apropiată, acolo unde bărbatul a şi fost înjunghiat. A reuşit să mai meagră 200 de metri, până la această bancă unde a fost găsit de o trecătoare", transmite Ana Grigore, reporter Observator.

După ce şi-a rănit grav prietenul, tânărul de 28 de ani s-a făcut nevăzut. Agonizând pe bancă, Adrian n-a reuşit să supravieţuiască. "Moartea victimei a fost una violentă şi a survenit din cauza hemoragiei interne şi externe", a declarat Viorica Dinu, prim procuror Tribunalul Slobozia.

Pe acelaşi subiect

Criminalul ar fi fost drogat

Oamenii din zonă, care îl cunoşteau pe agresor, spun că tânărul ar fi fost drogat atunci când a comis fapta. "Alcool şi droguri. Amândoi erau prieteni. Au fost pe la dezacloolizare", spune un localnic. "Nu ştiu. Droguri, ceartă... Am înţeles că s-au înjunghiat, s-au tăiat", zice altcineva.

N-a durat mult şi poliţiştii au pus mâna pe individ. Audiat de anchetatori, bărbatul a recunoscut fapta pentru care riscă 20 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Adrian a murit de mâna celui mai bun prieten. De ce l-ar fi ucis şi abandonat pe o bancă din parc, în Slobozia