Antena Meniu Search
x

Adrian Iovan şi-a presimţit moartea! Care au fost ultimele lui cuvinte

Cu numai 24 de ore înainte de tragedie, Adrian Iovan oferea ultimul său interviu pentru reporterii Observator. Declaraţiile sale sunt cutremurătoare.

Vezi și

Ieri, pilotul a oferit ultimele sale declaraţii, iar acestea au venit ca o presimţire la ce avea să se întâmple azi, când Adrian Iovan a murit în urma unui accident aviatic la doar 55 de ani!

„Poate exista oricând un pericol de a i se face rău omului şi să fie nevoie de a ateriza undeva de urgenţă pentru a primi îngrijiri medicale. O călătorie cu avionul sau vaporul poate să-ţi scurteze viaţa cu mulţi ani”, spunea, ieri, Iovan!

Cine a fost Adrian Iovan:

Adrian Iovan a decedat la 55 de ani, după o carieră de aproape 40 de ani ca pilot la Tarom şi Blue Air. A ieşit la pensie, dar problemele financiare i-au dat mereu bătăi de cap, aşa că şi-a căutat de lucru şi a ales să le predea studenţilor de la şcoala de piloţi, dar şi să zboare ori de câte ori i se cerea acest lucru de către medicii care mergeau să preleveze organe.  

Iovan a fost unul dintre cei mai experimentaţi piloţi din România.

El a terminat liceul de Aviaţie Aurel Vlaicu, apoi a dat examen la aeronave şi a intrat, deşi erau 60 de candidaţi pe 1.300 de locuri.

A pilotat o mulţime de tipuri de aeronave, dar şi cel mai mare avion: Boeing 737.

După ce a ieşit la pensie, a continuat să piloteze BN2, avion care i-a adus şi sfârşitul.

A avut două neveste, cea de-a doua fiind creatoarea de modă Romaniţa Iovan, cu care s-a căsătorit în 2003. Cei doi au şi un băieţel de doi ani, Albert, iar din prima căsătorie, Iovan mai avea o fată, de 28 de ani!

Fata din prima căsătorie îi făcuse şi o nepoţică de doi ani!

Adrian Iovan şi Romaniţa au divorţat ulterior, în 2008, cuplul intrând în atenţia presei în 2005, când un hoţ intrat în locuinţa acestora a fost împuşcat mortal de pilot!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Adrian Iovan şi-a presimţit moartea! Care au fost ultimele lui cuvinte