Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adrian, un tânăr din Chitila, este căutat de polițiști. A dispărut în urmă cu două zile, după ce s-a cazat la o pensiune din Deva

Un tânăr din Chitila, județul Ilfov, a fost dat dispărut de familie și este căutat de poliție, după ce, în urmă cu două zile, s-ar fi cazat la o pensiune din Deva. De atunci, bărbatul nu mai răspunde la telefon și nu se mai știe nimic de el.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.07.2022 , 19:13

Adrian, un tânăr din Chitila, căutat de polițiști. A dispărut în urmă cu două zile, după ce s-a cazat la o pensiune din Deva - IPJ Hunedoara

Alarma a fost dată în această dimineață.

Nepoata bărbatului a sunat la 112, anunțând că unchiul ei, Adrian Bîrsan, din orașul Chitila, a mers la o pensiune din Deva, iar din data de 19 iulie, este de negăsit.

Poliţiştii hunedoreni au început căutările tânărului din Chitila

Articolul continuă după reclamă

"La data de 21 iulie 2022 ora 07:55,  Poliția Municipiului Deva a fost sesizată telefonic de către o tânără cu privire la faptul că, unchiul ei BÎRSAN ADRIAN din orașul Chitila, jud. Ilfov, în data de 19.07.2022, ora 21:00, s-ar fi cazat la o pensiune de pe raza municipiului Deva, iar de atunci nu mai răspunde la telefon și nu știe nimic de el.

Pe acelaşi subiect

La momentul dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu un tricou de culoare alb, pe cap avea o șapcă de culoare verde și un rucsac de culoare roșu. 

Semnalmente: 1, 85 m înălțime, circa 90 kg, constituție atletic, barbă de tip ”cioc”  tuns scurt, fața ovală. Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării persoanei dispărute", au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Oamenii legii continuă căutările și le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Evenimente » Adrian, un tânăr din Chitila, este căutat de polițiști. A dispărut în urmă cu două zile, după ce s-a cazat la o pensiune din Deva