Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ai făcut-o greșit până acum! Coco Chanel te învață cum să te dai cu parfum! Sfaturi extrem de utile

Dacă vrei să miroși incredibil de bine pe tot parcursul zilei, nu este nevoie să ții sticla cu parfum în geantă pentru împrospătare infinită! Coco Chanel a dezvăluit secretul mirosului persistent! De-alungul timpului s-a dovedit a fi cel mai util.

de Redactia Observator

la 03.12.2015 , 18:40

Dacă vrei să miroși incredibil de bine pe tot parcursul zilei, nu este nevoie să ții sticla cu parfum în geantă pentru împrospătare infinită! Coco Chanel a dezvăluit secretul mirosului persistent ! De-alungul timpului s-a dovedit a fi cel mai util. Află care sunt cele cinci zone importante ale corpului care trebuie parfumate!

Parfumul se aplică pe păr

Firul de păr este un şi mai bun difuzor de arome decât pielea. Tot ce trebuie să faci este să fii atentă cum aplici. În loc să pulverizei direct pe păr (nu uita, alcoolul – chiar şi cel în cantitate mică, din parfum – usucă părul ), aplică-l pe peria de par pe care o foloseşti în mod obişnuit, iar aroma se va dispersa subtil şi în mod egal.

Articolul continuă după reclamă

În spatele urechii

Asemenea încheieturilor mâinii, zona din spatele urchii este considerată “zona de puls”, unde vasele de sânge sunt situate foarte aproape de suprafaţă pielii, generând astfel mai multă căldură şi amplificând mirosul. Plus că rezultatul va fi imediat şi pentru tine. Vei simţi mirosul chiar după aplicare. De asemenea, dacă porţi bijuterii, poţi să pulverizezi parfum şi pe gât, pentru că bijuteriile – în special colierele – sunt un bun transmiţător de parfum.

Pe coloană

Ştim că pare foarte ciudat, însă Chandler Burr, expert parfumier, susţine că zona coloanei este locul unde se creează echilibrul perfect al mirosului, acesta simţindu-se discret în jurul tău întreagă zi.

La încheietura dintre braţ şi antebraţ

Un alt punct cu vascularizatie puternică. Pentru a potenţa cât mai mult difuziunea mirosului, dă-ţi mai întâi braţele cu crema şi abia apoi aplică parfumul.

În spatele genunchilor

Chiar dacă amintirea unor cunoştinţe dobândite în liceu este aproape ştearsă, cu siguranţă că îţi vei aminti acum că ţi s-a spus că în spatele genunchilor se află una dintre cele mai calde zone ale corpului. Iată că, pulverizând parfum pe acea suprafaţă, de vei bucură de aromă lui întreagă zi.

Sursa: romaniaregional.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Ai făcut-o greșit până acum! Coco Chanel te învață cum să te dai cu parfum! Sfaturi extrem de utile