Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Ai lăsat un gol imens în inimile noastre". Ea este Alexandra, una dintre fetele ucise azi noapte de un şofer beat lângă Agigea. Filmul tragediei e înfiorător

Accident cumplit noaptea trecută între localităţile Techirghiol şi Agigea din judeţul Constanţa. Două tinere, de 21 şi 28 de ani, au murit pe loc. Se aflau într-o maşină care a fost lovită din spate de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Accidentul a avut loc după ce, tânăra de 21 de ani care conducea a încetinit pentru că, pe sensul opus trecea un convoi agabaritic însoţit de poliţie, iar şoferul din spatele ei nu a observat şi nu a păstrat distanţa.  În urma impactului, maşina în care se aflau cele două tinere a fost proiectată într-un TIR. Urmează imagini cu puternic impact emoţional.

de Cristina Niță

la 16.10.2024 , 14:22

Sunt imagini filmate la scurt timp după impact. Medicii încearcă să resusciteze victimele – două tinere care se aflau în aceeaşi maşină. 

Accidentul a avut loc puţin după miezul nopţii pe Drumul Naţional 38. 

Maria şi Alexandra au murit pe loc

Vezi și

Cele două tinere mergeau în coloană. Maşina era condusă de Maria, o tânără de 21 de ani din Techirghiol, iar în dreapta stătea Alexandra, o tânără de 28 de ani din Eforie Sud. În spatele lor era autoturismul condus de şoferul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, iar de pe sensul opus venea un convoi de tiruri care transporta eoliene. 

Pe acelaşi subiect

Cele două maşini veneau dinspre Techirghiol şi se îndreptau spre Agigea. La un moment dat, şoferita de 21 de ani a observat convoiul excepţional şi a încetinit, moment în care bărbatul nu a păstrat distanţa şi a intrat din plin în maşina în care se aflau cele două fete.

Maşina fetelor a rămas fără plafon, după impactul devastator

În urma impactului, autoturismul bărbatului s-a rostogolit şi a fost proiectat în afara şoselei. Imaginile filmate la faţa locului arată că tinerele nu au avut însă nicio şansă. Maşina lor a fost proiectată într-un TIR şi a rămas fără plafon în urma impactului, iar partea din spate a fost zdrobită complet.

Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanţa: Cele două victime, de sex feminim au fost extrase de colegii mei şi din păcate au fost declarate decedate.

Destine frânte de un şofer băut

Şoferul care a produs accidentul nu răspunde la întrebările jurnaliştilor.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o alcoolemie de 1.07 mg per litru de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 45 de ani a fost dus la spital, pentru analize, în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » "Ai lăsat un gol imens în inimile noastre". Ea este Alexandra, una dintre fetele ucise azi noapte de un şofer beat lângă Agigea. Filmul tragediei e înfiorător