Antena Meniu Search
x

Video "Ajută-mă, că nu vreau să mor". Mărturia sfâşietoare a bărbatului care i-a găsit pe tinerii morţi în Neamţ. Filmul cursei nebune care le-a adus sfârşitul

Accident cumplit în judeţul Neamţ. Trei tineri, doi dintre ei fraţi, au murit după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit, au zburat de pe şosea şi au ajuns în curţile unor localnici. Alţi trei sunt în stare extrem de gravă, la spital. Prietenii lor spun că, cel mai probabil, se întreceau. Camerele de supraveghere din zonă au surprins cursa. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional. 

de Angela Bertea

la 01.04.2024, 07:09

Vezi și

Cele două maşini în care se aflau tinerii au fost surprinse când goneau cu viteză mare. Pare că se întrec şi se şicanează. În primul automobil sunt trei băieţi şi două fete, niciunul mai mare de 22 ani. La volan, un tânăr de 18 ani, cu permis de doar o lună. În spate, la mică distanţă, goneşte Alex, de 23 de ani, care e alături de fratele său Raul, de 17 ani. La trei minute după ce ies din raza camerelor, în comuna Borca, vehiculul în care se aflau fraţii izbeşte maşina din faţă. Ambele ies de pe şosea şi se răstoarnă în curţile unor localnici. Mai aveau doar 10 minute până de condus până acasă. 

Angela Bertea, reporter Observator: Așa arată cele două mașini după impactul violent. Din caroseriile lor nu se mai înțelege mai nimic. Plafoanele sunt turtite, oglinzile smulse, uși nu mai au. La o imaginie de ansamblu, ai putea crede că tocmai ce au trecut printr-un procedeu de casare.

"Am verificat pulsul de vreo 3 ori şi nimic"

Martor: Am auzit cum au trecut cu viteză şi apoi am auzit o buşitură puternică. Am văzut un BMW argintiu într-o parte, răsturnat. Era pe o parte, erau două fete în grădină, în exteriorul maşinii. Una era plină de sânge, am luat-o în braţe, am scos-o în drum. Am spart geamul, am reuşit să intru pe deasupra. Am văzut două persoane, doi tineri. Am verificat pulsul de vreo 3 ori şi nimic. 

Pe acelaşi subiect

Cei doi frați au murit pe loc. În cealaltă mașină, unul dintre pasageri - Cristian, un băiat de 18 ani, elev la un liceu în Suceava. Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au reușit. Și ceilalți tineri erau răniți.

Martor: Am început să vorbesc cu băiatul din faţă, era foarte speriat. A zis "Ajută-mă, ajută-mă, că nu vreau să mor". L-am întrebat cum îl cheamă. "David". Avea picioarele blocate. Îmi tot zicea, "trage scaunul". Ţine-mă de mână că nu plec de aici şi o să te scoatem. 

Familiile tinerilor morţi sunt în stare de şoc

Cu el, la spital, au ajuns şi două fete - de 19 şi 22 de ani. Familiile tinerilor morţi sunt în stare de şoc. 

Cerasela, verişoara celor doi fraţi: Noi încă îi aşteptăm acasă pe Cristian, Raul şi Alex. Dintr-o joaca, dintr-o prostie s-au omorât între ei şi au adus foarte multa suferinţă. 

Verişorul celor doi fraţi: Am ieşit la o plimbare, am terminat munca târziu. Eu m-am dus înainte, îi aşteptam în Borca aici, dar n-au mai răspuns. S-au întrecut... adrenalină, anturajul.

Localnic: Se presupune că ar fi fost o cursă între ei şi undeva pe la peco au pornit. Aici, băieţii care au murit, i-au depăşit, cumva i-au agăţat şi de acolo s-a pierdut controlul volanului. Am auzit că s-a blocat acul la 150.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Această tânără putea să se numere şi ea printre victime. 

Tânără: Trebuia să mergem să mâncăm şi au zis că mă duc ei după acasă. N-am mai ieşit. Nu mai am cuvinte. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru vătămare din culpă. Urmează să se stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Ajută-mă, că nu vreau să mor". Mărturia sfâşietoare a bărbatului care i-a găsit pe tinerii morţi în Neamţ. Filmul cursei nebune care le-a adus sfârşitul