Antena Meniu Search
x

Video Tineri morți după un accident înfiorător, pe o șosea din Neamț. Mașinile lor s-au făcut zob și s-au răsturnat în curțile oamenilor

Tragedie, noaptea trecută, în județul Neamț. Trei tineri, de 17, 18 şi 23 de ani, şi-au pierdut viaţa, iar alți trei au fost răniți, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent. Accidentul teribil s-a produs azi noapte, în jurul orei 00:45, pe un drum din localitatea Pârâul Pântei, comuna Borca.

de Redactia Observator

la 31.03.2024, 08:49

Vezi și

Accidentul s-a produs pe DN 17B. In urma impactului violent, cele două maşini au părăsit şoseaua şi s-au răsturnat în curțile a două imobile. 

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje medicale.

"La ora 00:43 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Pârâul Pântei din comuna Borca. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o ambulanță SMURD TIM), SAJ (trei ambulanțe) și SVSU Borca (o autospecială de stingere). În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane. În urma impactului patru persoane au rămas încarcerate. Cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat în curțile a două gospodării. Trei persoane s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție​", au transmis reprezentanții ISU Neamț.

Accident mortal în Neamț: 3 tineri morți, alți 3 răniți

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, pentru şoferul de 23 de ani şi un pasager de 17 ani, din același autoturism, medicii nu-au mai putut face nimic. A murit pe loc şi un alt tânăr, de 18 ani, din cealală mașină. Alte persoane implicate în accident, şoferul de 18 ani și două pasagere, de 19 și 22 de ani, au suferit mai multe răni grave şi au fost transportate de urgenţă la spital.  

"Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acționat pentru descarcerarea victimelor. Din păcate trei persoane (bărbați de 17, 18 și 22 de ani) prezentau semne incompatibile cu viața, fiind declarat decesul acestora. Trei persoane (două fete de 19 și 22 de ani și un un băiat de 18 ani), cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la CPU Târgu-Neamț și UPU Piatra-Neamț. Un bărbat de 23 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Alte două persoane cu atacuri de panică (rude ale victimelor) au fost asistate de echipajele medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital", au mai informat salvatorii nemțeni.

S-au răsturnat cu mașinile în curțile oamenilor

Conform polițiștilor, tragedia s-a produs după ce unul dintre șoferi nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de mașina care circula în față.

"În noaptea de 31 martie, în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 17B, în localitatea Borca. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 23 ani, ar fi condus un vehicul pe DN 17B, din direcția Poiana Largului spre Borca, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 18 ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului ambele autoturisme ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea a două imobile. 

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, în vârstă de 23 de ani și al unui pasager, în vârstă de 17 ani, ambii din același autoturism, din Poiana Teiului, precum și al unui pasager în vârstă de 18 ani, din al doilea autoturism, din județul Suceava. Totodată, a rezultat vătămarea corporală al conducătorul auto de 18 ani și a altor două pasagere în cu vârste de 19 și 22 de ani, din al doilea autoturism", au informat și reprezentanții IPJ Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Din primele informații, alcoolemia șoferului de 18 ani era zero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tineri morți după un accident înfiorător, pe o șosea din Neamț. Mașinile lor s-au făcut zob și s-au răsturnat în curțile oamenilor