Antena Meniu Search
x

Alarmă de coronavirus într-un cămin din Regie. O studentă, recent întoarsă din Italia, a acuzat stări de rău

S-a dat alarma în campusul studenţesc din Regie. O studentă, recent întoarsă din Italia, a acuzat stări de rău.

de Redactia Observator

la 09.03.2020, 10:35

Vezi și
  • O tânără, recent întoarsă din Italia, a acuzat stări de rău.
  • Fata a fost preluată de o izoletă.

S-a dat alarma în campusul studenţesc din Regie. O studentă, recent întoarsă din Italia, a acuzat stări de rău. Imediat, tânăra a devenit suspectă de COVID-19 şi a fost luată cu o izoletă pentru a fi transportată la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş, din Capitală, pentru analize suplimentare.

Iar în Cluj şi Braşov, alte două persoane, recent întoarse din Italia, care erau în izolare la domiciliu, au fost transportate la spital după ce au prezentat simptome ale infectării cu cornavirus.

Campusul studenţesc Regie, din Capitală. Peste 10.000 de studenţi locuiesc aici. S-a dat alarma într-unul dintre cămine. O tânără, recent întoarsă din Italia, a acuzat stări de rău, specifice infectării cu COVID-19.

Fata a fost preluată de o izoletă şi transportată la Institutul Matei Balş pentru analize. Vestea că o colegă de-a lor este suspectă de coronavirus s-a răspândit cu repeziciune printre studenţii din Regie.

Totuşi, tinerii nu sunt speriaţi de virusul ucigaş. Spun că arma lor împotriva virusului este un sistem imunitar puternic.

În acelaşi timp, şi în Cluj apare un nou suspect de coronavirus Bărbatul s-a întors recent de la Roma şi era în izolare la domiciliu. El a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii.

Iar în Braşov o femeie de 67 de ani a fost dusă la Spitalul de Boili Infecţioase după ce începuse să prezinte simptome specifice. Ea se întorsese din regiunea Lombardia la sfârşitul lui februarie şi se autoizolase la domiciliu. Aceasta este primul caz din judeţul Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Alarmă de coronavirus într-un cămin din Regie. O studentă, recent întoarsă din Italia, a acuzat stări de rău