Antena Meniu Search
x

Fiul lui Sile Cămătaru, săltat din nou de poliţişti. Albert Balint ar fi fost prins drogat la volan

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost prins de poliţiştii din Găneasa, în Olt, la volanul unei maşini, deşi avea permisul suspendat. Mai mult, se pare că tânărul ar fi consumat şi droguri. El a reţinut pentru 24 de ore.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.12.2019, 14:41

Fiul lui Sile Cămătaru a fost reținut pentru 24 de ore pentru conducerea unei mașini fără permis
Fiul lui Sile Cămătaru, săltat din nou de poliţişti. Albert Balint ar fi fost prins drogat la volan - Observator.tv

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost prins de poliţiştii din Găneasa, în Olt, la volanul unei maşini, deşi avea permisul suspendat. Mai mult, se pare că tânărul ar fi consumat droguri. El a reţinut pentru 24 de ore.

Polițiștii din Găneasa au oprit vineri o mașină pe DN 65 – E 574, pe străzile din comună, iar în urma controlului s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din București, a condus mașina, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

"În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Bucureşti, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă acesta a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge.

Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice", spun poliţiştii.

Albert Balint, reţinut pentru 24 de ore

Albert Balint a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Olt.

Potrivit unor surse citate de G4Media, tânărul conducea un BMW X5.

Reamintim că fiul lui Sile Cămtaru a mai fost reținut în luna decembrie, în București, după ce polițiștii au tras mai multe focuri de armă. El a fost eliberat câteva ore mai târziu, deoarece victima lui și-a retras plângerea. 

Albert Balint era căutat de două luni, fiind acuzat că a înjunghiat un tânăr în fața unei discoteci de la Timișoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fiul lui Sile Cămătaru, săltat din nou de poliţişti. Albert Balint ar fi fost prins drogat la volan