Antena Meniu Search
x

Alertă într-o şcoală din Botoşani, după ce un elev de 14 ani a venit "înarmat" cu un pistol de jucărie. Directorul a chemat poliţia

Clipe de panică într-o şcoală din Botoşani, după ce un elev în vârstă de 14 ani a venit la ore cu un pistol. Directorul unităţii de învăţământ a chmat poliţia, iar la sosirea agenţilor s-a constatat că este vorba, de fapt, despre un pistol de jucărie pe care elevul "nu l-a folosit pentru a amenința pe cineva".

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 17:13

Elevul venise la şcoală cu un pistol de jucărie
Elevul venise la şcoală cu un pistol de jucărie - Shutterstock (scop ilustrativ)

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați luni după-amiază, prin apel la 112, de directorul unei instituții de învățământ, cu privire la faptul că un elev de 14 ani a venit în sala de curs cu un pistol. Din verificările efectuate până în acest moment s-a stabilit faptul că pistolul este de jucărie, iar elevul nu l-a folosit pentru a amenința pe cineva. Polițiștii continuă verificările, pentru stabilirea întregii situații de fapt.

În ultima perioadă, incidentele legate de arme aduse în şcoli au ridicat nivelul de alertă cu privire la siguranţa elevilor şi a cadrelor didactice. Cu doar câteva zile în urmă, un copil de 7 ani a venit cu puşca de airsoft la o şcoală din Constanţa, iar specialiștii fac legătura cu tragedia din Serbia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Alertă într-o şcoală din Botoşani, după ce un elev de 14 ani a venit "înarmat" cu un pistol de jucărie. Directorul a chemat poliţia