Antena Meniu Search
x

Video Femeia din Botoşani sechestrată de soț a fost salvată, după şase ore. Oamenii legii au intervenit în forţă

După şase ore de negocieri eşuate, poliţiştii au intervenit în forţă în apartamentul bărbatului din Botoşani, care îşi ţinea sechestrată soţia.

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 20:14

Vezi și

Intervenţia a avut loc după mai bine de şase ore de negocieri, timp în care oamenii legii au încercat să-l determine pe bărbat să iasă afară din locuinţa în care s-a baricadat. Până să intre în apartament oamenii legii au aşteptat decizia judecătorului.

La un moment dat bărbatul a început să ameninţe că va incendia locuinţa. În acest context, reprezentanţii companiei de gaz au ajuns şi ei la faţa locului şi au sistat furnizarea serviciilor în imobil.

Până la urmă, bărbatul a fost scos din apartament de poliţiştii din cadrul serviciului de acţiuni speciale şi urcat într-o ambulanţă SMURD pentru a fi transportat la spital. După ce au încheiat misiunea forţele de ordine au primit un ropot de aplauze din partea locuitorilor din cartier.

Ştire iniţială: E alertă maximă în Botoşani. O femeie este sechestrată de câteva ore în propriul apartament. Chiar de soţul ei. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, are probleme psihice.

Pe acelaşi subiect

Disperată, femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul. La faţa locului sunt mai multe echipaje de poliţie, reprezentanţi ISU dar şi negociatorul de la Acţiuni Speciale. Se pare că bărbatul nu a agresat-o pe femeie.  

Alarmați de gestul acestuia, cei sosiți la fața locului au anunțat situația, fiind declanșată alarma în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.

Poliţia s-a deplasat la faţa locului

"La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție și reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Din primele verificări nu rezultă faptul că bărbatul ar fi agresiv fizic sau verbal sau că ar exercita amenințări asupra soției sale", a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

În zonă au ajuns inclusiv autoscara de la ISU, mai multe echipaje de jandarmi și SMURD. Pentru a încerca să nu îl agite și mai mult, echipajele de intervenție s-au împrăștiat prin mai multe zone din cartier, fără a fi vizibile de la geamurile apartamentului unde erau blocați cei doi soți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Femeia din Botoşani sechestrată de soț a fost salvată, după şase ore. Oamenii legii au intervenit în forţă