Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Turistă dispărută în mare, căutată de scafandri. Salvamar: Fata şi-a făcut cruce şi s-a dus în larg!

O tânără în vârstă de 32 de ani, dispărută în mare, la Mangalia, este căutată de câteva ore de salvamari, Garda de Coastă și echipe de scafandri de la ISU Dobrogea.

de Redactia Observator

la 13.07.2017 , 06:45

O tânără în vârstă de 32 de ani, dispărută în mare, la Mangalia, este căutată de câteva ore de salvamari, Garda de Coastă și echipe de scafandri de la ISU Dobrogea.

Turista fost văzută înotând, în larg, la scurt timp după ce se externase din Spitalul Municipal Mangalia.      

Un salvamar spune că a văzut-o pe femeie făcându-şi cruce înainte să dispară în valurile mării. Ea fusese internată, seara trecută, la Spitalul Municipal Mangalia, fiind preluată dintr-un hotel din Neptun, în avansată stare de ebrietate, scrie evz.ro.

Articolul continuă după reclamă

Se plângea de dureri la picioare. După ce toată noaptea a fost perfuzată, astăzi dimineața și-ar fi revenit și, în jurul orei 6,00, și-a cerut externarea, semnând pe proprie răspundere pentru plecare. În jurul orei 7,00 o persoană a sunat la 112, semnalând că, în larg, în dreptul plajei din zona Paradiso, înoată o femeie.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

DISPARIŢIE MISTERIOASĂ. Un puşti de 16 ani este căutat de patru zile, fără încetare şi fără rezultat. Mama băiatului lansează două IPOTEZE CUTREMURĂTOARE

IMAGINI ŞOCANTE în Londra! Doi tâlhari români, filmaţi cum dau buzna în rulota unei familii, tot de români. O femeie este JEFUITĂ şi BĂTUTĂ în faţa celor doi copii​

ATENŢIE! De azi intră în vigoare noua lege RCA. 7 SCHIMBĂRI MAJORE pentru șoferi!

Simona Halep, SCANDALIZATĂ după meciul cu Johanna Konta: "Așa face ea mereu!". Ce spune românca despre țipătul din tribune (VIDEO)​

ACCIDENT TERIBIL, în această dimineaţă! 14 VICTIME, după IMPACTUL VIOLENT între un microbuz şi o maşină, la intrarea în Constanţa (GALERI FOTO + VIDEO)

ÎNGROPATĂ MIREASĂ. Probleme pentru anchetatori în cazul morţii Andradei, medicinista care s-a ZDROBIT de caldarâm după ce a căzut de la etaj, în Oradea

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Turistă dispărută în mare, căutată de scafandri. Salvamar: Fata şi-a făcut cruce şi s-a dus în larg!