Antena Meniu Search
x

Alertă meteo de ultimă oră. Urmează 24 de ore de ninsori şi vânt puternic, în mai multe zone din ţară. Harta regiunilor afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ninsori şi viscol, valabilă până mâine dimineaţă, la ora 10.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ninsori şi viscol, valabilă până mâine dimineaţă, la ora 10.00.

Potrivit meteorologilor, vântul se va intensifica treptat în sudul Banatului, unde rafalele vor depăşi temporar 80 km/h, dar şi pe crestele înalte din vestul Carpaţilor Meridionali, cu viteze în general de 65-75 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada.

În zona deluroasă şi montană a judeţelor Mehedinţi şi Gorj vor fi ninsori moderate cantitativ şi se va depune strat nou de zăpadă.

De asemenea, până la ora 13.00, în judeţul Sibiu - zona de munte, Sibiu, Tălmaciu, Roșia, Șelimbăr, Turnu Roșu - este valabilă o atenţionare nowcasting de intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 60-70 km/h.

Şi judeţul Caraş Severin este vizat de o atenţionare cod galben de vreme rea.

Astfel, potrivit ANM, până la ora 11.15, vor fi ninsori şi intensificări ale vântului care la rafală vor depăși local 60...70 km/h, iar la peste 1700 m peste 80 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Alertă meteo de ultimă oră. Urmează 24 de ore de ninsori şi vânt puternic, în mai multe zone din ţară. Harta regiunilor afectate