Antena Meniu Search
x

Alertă meteo de vreme rea. Cod galben de viscol emis în zece judeţe, valabil în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, avertizări cod galben de viscol, ploaie şi lapoviţă valabilă în zece judeţe din Transilvania şi Moldova.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, avertizări cod galben de viscol, ploaie şi lapoviţă valabilă în zece judeţe din Transilvania şi Moldova.

UPDATE ora 09:30 Meteorologii au actualizat alertele meteo ale dimineţii. Zece judeţe se află în următoarele ore sub cod galben de ploaie şi lapoviţă, alte cinci judeţe sunt sub avertizări de viscol, iar în patru judeţe meteorologii au transmis avertizări de vânt puternic.

Ploaie şi lapoviţă va favoriza depunerea de polei în judeţele Braşov, Harghita, Covasna, Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Hunedoara. Avertizarea este în vigoare până la ora 11.00.

Alte trei judeţe - Alba, Mureş şi Sibiu - sunt sub cod galben pentru ploi şi lapoviţă până la ora 10.00. 

Totodată, până la ora 14.00, în zona de munte din Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Neamţ şi Suceava, la altitudini de peste 1700 de metri, vântul depăşi la rafală 80-100 de kilometri la oră.

Pentru alte patru judeţe - Bihor, Timiş,  Arad şi Caraş-Severin până la ora 14.00 sunt în vigoare avertizări cod galben pentru intensificări locale ale vântului, cu viteze care vor atinge şi depăşi 50 - 60 de kilometri la oră, iar la munte 70-80 de kilometri la oră, precizează ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alertă meteo de vreme rea. Cod galben de viscol emis în zece judeţe, valabil în următoarele ore