Antena Meniu Search
x

ALERTĂ METEO! Viscol și ninsori în mai multe județe, în următoarele ore

Meteorologii au emis, în această dimineață, mai multe noi atenționări nowcasting Cod galben de vânt puternic și ninsoare, valabile în următoarele ore, în mai multe regiuni din România.

Update ora 14:10 - Noi atenţionări de cod galben de vânt şi ninsoare au fost emise de meteorologi în Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa. În unele zone, vântul va sufla în rafale, care vor depăşi chiar şi 80-90 de km pe oră. Atenţionarea e valabilă până la ora 19.00. În judeţul Timiş e atenţionare de precipitaţii mixte şi polei, valabilă până la ora 15.00.

--------------------------------------

Meteorologii au emis, în această dimineață, mai multe noi atenționări nowcasting Cod galben de vânt puternic și ninsoare, valabile în următoarele ore, în mai multe regiuni din România.

Este vorba despre zona de munte a județelor Caraș-Severin, Buzău, Prahova, Argeș și Dâmbovița.

Pe acelaşi subiect

Potrivit meteorologilor, până la ora 14:00, în zona de munte a județului Caraș-Severin, la peste 1.700 metri altitudine se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge și depăși viteze de 80-90 km/h, iar izolat ninsoare.

De asemenea, până la ora 13:00, în județele Buzău, Prahova, Argeș și Dâmbovița, se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze de peste 70 km/h, iar la peste 1.700 de metri rafalele vor depăși 80 — 90 km/h. În aceste zone, temporar va fi ninsoare slabă viscolită.

Până la ora 11:25, zona de câmpie a județului Satu Mare se află sub Cod galben de polei, iar în județul Mehedinți, până la ora 11:00, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăși la rafală 55-60 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » ALERTĂ METEO! Viscol și ninsori în mai multe județe, în următoarele ore