Antena Meniu Search
x

Video Alexandra, tânăra chinuită 9 ore în Maternitatea din Botoşani, ar fi împlinit azi 26 de ani. A lăsat în urmă doar o familie distrusă şi un altar de flori

Aniversare învăluită în lacrimi şi suspine. Ieri, Alexandra Ivanov ar fi împlinit 26 de ani şi 7 ani de la nunta cu soţul ei, dacă nu s-ar fi stins fulgerător pe 18 august, după 9 ore de agonie în Maternitatea din Botoşani. Zeci de oameni îndureraţi, s-au strâns să o comemoreze şi să ceară, încă o dată, dreptate în faţa Prefecturii.  

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 08:39

Vezi și

Alexandra s-a stins din viaţă prea devreme, lăsând, în urmă, un val de tristeţe resimţit de familie şi de apropiaţi. Ieri, ar fi trebuit să se bucure de frumoasa vârstă de 26 de ani şi să sărbătorească aniversarea nunţii împreună cu soţul şi copiii.

Tatăl Alexandrei: E foarte greu să cuprinzi, în câteva cuvinte, toate trăirile pe care le poate simţi un părinte la mormântul copilului.

După ce au comemorat-o la mormântul ei, apropiaţii au manifestat din nou în faţa Prefecturii

Zeci de oameni s-au adunat la mormântul Alexandrei, pentru a depăna amintiri care mai alină din durerea lăsată de moartea ei.

Pe acelaşi subiect

Tatăl Alexandrei: Era sărbătoare. Tot cu multă lume, dar cu zâmbetul pe buze, cu speranţă în suflet. Acum, cum vedeţi şi dumneavoastră. Câtă lume reuşeşte să se pună în mişcare şi să vină alături de noi. Le mulţumim pe această cale. 

După comemorarea de la cimitir, mulţimea de oameni s-a strâns în faţa Prefecturii, acolo unde a fost amenajat un altar pentru Alexandra. 

A mai rămas doar amintirea aniversărilor în familie

Prietenă a Alexandrei: Aniversam frumos, în familie, ne bucuram, povesteam. Acum, ne-am adunat la mormântul ei, am zis o rugăciune, i-am cântat veşnica pomenire. Şi, iată, manifestăm, din nou, paşnic, aici, la Prefectură.

După moartea tinerei, Angel Călin, managerul Spitalului Judeţean Mavromati din Botoşani, a fost demis din funcţie. Toată tura care era de gardă, în timp ce Alexandra se zbătea între viaţă şi moarte pe patul de spital, a fost suspendată, iar medicul de gardă a primit, în urma audierilor, calitatea de suspect in dosar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Alexandra, tânăra chinuită 9 ore în Maternitatea din Botoşani, ar fi împlinit azi 26 de ani. A lăsat în urmă doar o familie distrusă şi un altar de flori