Antena Meniu Search
x

Foto "Sunt 3. Luăm fiecare câte un copil". Copiii Alexandrei, plimbați cu mașina prin oraș, ca să adoarmă fără mama lor. Infernul lăsat în urmă de moartea tinerei

Alexandra, gravida lăsată să moară într-un spital din Botoşani, a lăsat numai durere în urma ei. Familia ei a făcut declarații de-a dreptul sfâșietoare despre noaptea în care au pierdut-o, despre cum au decurs ultimele ore din viața Alexandrei, dar și despre infernul care a urmat după moartea ei.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 16:25

Infernul lăsat în urmă de moartea Alexandrei. Copiii tinerei, plimbați cu mașina prin oraș, ca să adoarmă fără mama lor.
Infernul lăsat în urmă de moartea Alexandrei. Copiii tinerei, plimbați cu mașina prin oraș, ca să adoarmă fără mama lor.

Au trecut 13 zile de la moartea Alexandrei, fără răspunsuri şi niciun fel de alinare. Familia este hotărâtă să afle de ce tânăra însărcinată a fost abandonată de medici pe patul de spital. În audieri maraton, soţul, fratele şi părinţii le-au spus anchetatorilor în detaliu cum a decurs noaptea fatidică. 

Mama Alexandrei trăiește o agonie continuă de când fiica ei a fost lăsată să moară. Spune că, dacă nu ar fi trebuit dă fie puternică pentru cei trei nepoți ai săi, ar fi ajuns la Psihiatrie, potrivit Botosaneanul.ro.

Doina Miron, mama Alexandrei: „Pe cale lumească ar fi trebuit să fie deja la Psihiatrie, însă pe cale duhovnicească trebuie să trăiască pentru cei trei nepoți”.

Copiii Alexandrei, plimbați cu mașina prin oraș ca să adoarmă fără mama lor

Pe acelaşi subiect

Când a fost întrebată despre cei trei copii ai Alexandrei, femeia a izbucnit în plâns. Au rămas fără mamă și încă nu știu ce s-a întâmplat. Întreabă des de mama lor iar părinții tinerei spun că nu știu cum să-i ferească de durere.

"Ce poţi să-i spui unui copil când îţi spune că-i e dor de mama? Ce poţi să-i spui? Că noi nu ştim", spune tatăl Alexandrei

Cei mici sunt plimbați cu mașina noaptea, prin oraș, pentru a putea adormi fără mama lor.

„Acum îl plimbă cu mașina prin oraș ca să adoarmă. Și cam acesta este programul, când trebuie să doarmă este plimbat prin oraș”, a povestit Vlad Miron, fratele Alexandrei.

„Luăm unul un copil, altul un copil. Sunt trei. Luăm fiecare câte un copil, se potolesc, adorm, mănâncă, se joacă. Dar e normal să-i apuce jalea, cum se spune”, a continuat tatăl Alexandrei.

Sofia, Ioan și Iosif au vârste cuprinse între 1 și 5 ani. Prea mici ca să înțeleagă faptul că mama lor nu se mai întoarce niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Sunt 3. Luăm fiecare câte un copil". Copiii Alexandrei, plimbați cu mașina prin oraș, ca să adoarmă fără mama lor. Infernul lăsat în urmă de moartea tinerei