Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel, noi declaraţii după ce el şi soţia s-au infectat cu noul coronavirus deşi erau deja vaccinaţi

Viaţa bate orice scenariu. Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa au ajuns la spital bolnavi de COVID, la două luni după ce au făcut a doua doză de vaccin. Din fericire, au o formă uşoară şi nu au nevoie de oxigen. Medicii sunt optimişti. Speră ca, în câteva zile, actorul şi soţia să plece cu bine din spital.

de Redactia Observator

la 20.04.2021, 20:02

Vezi și
  • Alexandru Arşinel are 81 de ani.
  • Alexandru Arşinel şi soţia sa sunt internaţi la "Matei Balş", în Bucureşti.

Alexandru Arşinel: Nu suntem bine! Nu am atâta optimism în mine încât să zic: "Nu vă faceţi griji!". Nu, nu sunt bine, dar faptul că am făcut vaccinul înainte poate să însemne un lucru bun, adică poate să dea rezultate bune.

De pe patul de spital, Alexandru Arşinel vorbeşte cu dificultate despre momentele prin care trece. Soţia sa, Marinela, care-i este alături de peste jumătate de secol, este lângă el şi în salonul COVID. Vineri, actorul a început să se simtă rău, iar duminică, el şi soţia au ajuns cu ambulanţa la Spitalul de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală cu o formă uşoară a virusului. Nu ştiu cum s-au infectat. 

Alexandru Arşinel: Am avut nişte semne că nu sunt în regulă. Mi-am luat temperatura. Am luat nişte analize şi când am făcut setul vaccinului respectiv, am ieşit pozitiv. Eu zic că faptul că am făcut vaccinul înseamnă că lucrurile se îndreaptă spre bine.

În luna ianuarie, actorul în vârstă de 81 de ani şi soţia sa s-au vaccinat cu prima doză de Pfizer, iar pe 10 februarie au făcut rapelul. 

Pe acelaşi subiect

Adrian Marinescu, director medical "Matei Balş": Virusul ajunge în căile respiratorii, dar important e să nu facă o formă gravă. Practic, face diferenţa între viaţă şi moarte. E o stare generală bună, Doamne Ajută! În momentul în care sunt factori de risc, vorbim de vârstă, de bolile cronice, e normal să fie supravegheat.

Din luna martie, când teatrele s-au închis din nou, Alexandru Arşinel nu a mai urcat pe scenă.

Alexandru Arşinel: În teatrul ăsta mi-am petrecut 80% din viaţă. Aş vrea să pot să mai fac faţă.

Alexandru Arşinel, supus unui transplant de rinichi în 2013

Actorul povestea într-un interviu recent că se teme să nu se infecteze. 

Alexandru Arşinel: Vizavi de cei care spun obstinent că cei care trec de 80 de ani o cam încurcă, mă face să mă feresc din toate părţile.

Mai ales că are probleme vechi de sănătate.

Alexandru Arşinel: Am depăşit perioada asta critică, am reuşit să ne ascundem, dar ştiu eu dacă vom mai putea. Mie imunitatea îmi este ţinută la un nivel cât mai jos pentru ca să nu îmi fie atacat rinichiul pe care îl am.

În 2013, Alexandru Arşinel a fost supus unui transplant de rinichi şi a suferit mai multe intervenții chirurgicale la coloană. Patru ani mai târziu, medicii i-au montat un stent. Tot în 2017, soţia a rămas paralizată după ce a căzut pe scări la grădiniţa nepotului, chiar în ziua serbării, şi s-a lovit la cap. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Alexandru Arşinel, noi declaraţii după ce el şi soţia s-au infectat cu noul coronavirus deşi erau deja vaccinaţi