Antena Meniu Search
x

Alexandru Arșinel și soția sa, internaţi la spital, cu Covid. Ambii erau vaccinaţi încă de la începutul lunii februarie

Actorul Alexandru Arșinel și soția sa sunt internaţi la Institutul Matei Balş din Capitală, amândoi bolnavi de Covid-19. Ambii erau vaccinaţi încă de la începutul lunii februarie. De pe patul de spital, Arşinel a mărturisit pentru echipa Observator că nu se simte prea bine. În trecut, actorul a avut mai multe probleme de sănătate şi a trecut şi printr-un transplant de rinichi. 

Ema Schweninger
de Ema Schweninger

la 20.04.2021, 16:24

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Alexandru Arşinel şi soţia lui sunt internaţi de patru zile la Institutul Matei Balş. Boala a debutat cu dureri de cap şi temperatură. Actorul nu ştie de unde a luat virusul. Atât el, cât şi soţia lui, s-au vaccinat anti-COVID la începutul lunii februarie. 

Reporter: Sunteţi bine? 

Alexandru Arșinel: Nu! Nu am atâta optimism în mine încât să zic "Nu vă faceţi griji". Nu, nu sunt bine, dar faptul că am făcut vaccinul înainte poate să înseme un lucru bun. Eu zic că am făcut vaccinul, înseamnă că lucrurile se îndreaptă spre bine.

Reporter: Cum a debutat? 

Alexandru Arșinel: Am avut nişte semne că nu sunt în regulă. Mi-am luat temperatura. Am luat nişte analize şi când am făcut setul vaccinului respectiv am ieşit pozitiv. 

Actorul în vârstă de 81 de ani va rămâne sub atenta supraveghere a medicilor de la Matei Balş. Acesta a avut mai multe probleme de sănătate. În 2013 a făcut transplant de rinichi, iar patru ani mai târziu medicii de la Spitalul Universitar i-au montat un stent după ce a avut probleme cardiace. 

Pe 6 martie, Alexandru Arşinel era pe scena teatrului de revistă Constantin Tănase, în spectacolul 'Nişte senzaţii'. Prima piesă regizată chiar de artist. 

Atât actorul cât și soția sa speră că forma bolii va fi una uşoară şi că se vor putea întoarce acasă cât de curând. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Alexandru Arșinel și soția sa, internaţi la spital, cu Covid. Ambii erau vaccinaţi încă de la începutul lunii februarie