Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel, transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti. Marele actor a acuzat dureri în piept şi stare de ameţeală

Alexandru Arsinel a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti. În vârstă de 82 de ani, Alexandru Arşinel a sunat la serviciul unic de urgenţă 112 la ora 17:00.

de Redactia Observator

la 02.02.2022, 09:30

Vezi și

Potrivit surselor Observator, Alexandru Arşinel a spus că nu se simte bine şi are dureri în piept. În jurul orei 20:00 a ajuns în camera de gardă a Spitalului Universitar unde este supus investigaţiilor. Conform surselor Observator, Alexandru Arşinel le-a spus medicilor că starea de rău i-a apărut încă de dimineaţă şi a acuzat toată ziua stări de ameţeală.

Alexandru Arşinel are mai multe probleme de sănătate

La jumătatea lunii noiembrie, anul trecut, Alexandru Arşinel se pregătea pentru două operaţii pe inimă, dintre care una pe cord deschis. În urmă cu câţiva ani, Alexandru Arşinel a trecut printr-un transplant de rinichi. Mai mult, în luna mai, actorul a fost internat în spital după ce s-a infectat cu SARS-COV-2 la două luni de la vaccinare.

Alexandru Arşinel a mai ajuns la spital şi în luna septembrie, anul trecut, după ce a acuzat o stare de slăbiciune.

Pe acelaşi subiect

Alexandru Arşinel, pensionat forțat după ce a rămas fără funcția de director la Teatrul de Revistă

După 60 de ani de activitate, marele actor, Alexandru Arşinel, este oficial pensionar. Nicuşor Dan a refuzat să îi mai prelungească contractul pentru funcţia de director adjunct al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din Capitală.

Alexandru Arşinel va duce dorul Teatrului de Revistă, însă nu va fi afectat din punct de vedere financiar de pierderea acestei funcții. În declaraţia de avere, actorul nu a scris şi salariul pe care îl câştiga la teatru însă a declarat că primeşte anual peste 190 de mii de lei din pensii: pensie de vechime, de handicap, de revoluționar, şi o indemnizație de merit de la Ministerul Culturii.

Chiar şi aşa, Alexandru Arșinel este supărat pe primarul Capitalei pentru că nu i-a prelungit contractul de la Teatrul de Revistă, locul în care a jucat sute de piese. Actorul spune că îi va fi dor de teatru, pe lângă dorul pe care îl poartă deja de 5 ani Stelei Popescu şi nu ştie dacă va mai reveni pe scena teatrului de comedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Alexandru Arşinel, transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti. Marele actor a acuzat dureri în piept şi stare de ameţeală