Antena Meniu Search
x

Video Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu l-au vizitat azi pe Florin Piersic la Spitalul Foișor. Ce spune Ministrul Sănătății despre starea actorului

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a ajuns, duminică, la Spitalul Foișor, unde este internat actorul Florin Piersic. De asemenea, și Premierul Marcel Ciolacu a ajuns, tot în aceasă zi, la spitalul Spitalul Foișor, pentru a-l vizita pe actor.

de Redactia Observator

la 12.05.2024 , 14:48

„Nu (am date noi despre starea lui Florin Piersic - n.r.). Când avem, spunem. Deocamdată discutăm de stabilizarea pacientului”, a spus Rafila la intrarea în spital.

Premierul Marcel Ciolacu nu a făcut declarații la intrarea în spital.

Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu, în vizită la Florin Piersic

Vezi și

Starea generală a lui Florin Piersic s-a ameliorat, anunța sâmbătă managerul interimar al Spitalului Foișor, Șerban Dragosloveanu. Actorul este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni.

Pe acelaşi subiect

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni”, potrivit unui comunicat semnat de managerul interimar al Spitalului Foișor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Șerban.

Actorul Florin Piersic a fost mutat, joi dimineața, la Spitalul Foișor, pentru a primi tratament ortopedic. Medicii de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” spuneau că actorul este stabil, însă este vorba de un pacient vulnerabil prin vârstă și boli asociate.

Actorul în vârstă de 88 de ani a fost transferat de la Cluj-Napoca la București cu o aeronavă SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Evenimente » Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu l-au vizitat azi pe Florin Piersic la Spitalul Foișor. Ce spune Ministrul Sănătății despre starea actorului