Antena Meniu Search
x

Detalii cumplite despre moartea Alinei, românca ucisă şi aruncată la gunoi de iubitul olandez, în Spania (Video)

Detalii cumplite ies la iveală în cazul morţii Alinei Mocanu, românca de 36 de ani ucisă cu bestialitate de iubitul ei olandez, cu 23 de ani mai în vârstă, alături de care a trăit în ultimii doi ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.02.2020, 12:43

Detalii cumplite ies la iveală în cazul morţii Alinei Mocanu, românca de 36 de ani ucisă cu bestialitate de iubitul ei olandez, cu 23 de ani mai în vârstă, alături de care a trăit în ultimii doi ani.

Arthur Karvink, de 59 de ani, a fost arestat, miercuri, pentru uciderea Alinei Mocanu, o tânără româncă, mama a doi copii, de 8 şi 14 ani.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi le-a povestit poliţiştilor din oraşul Moraira filmul crimei care a îngrozit trei ţări.

Nenorocirea s-a petrecut sâmbătă noapte, nu duminică, aşa cum s-a crezut iniţial.

Cei doi au ieşit la cină, moment în care Alina l-a anunţat pe olandez că vrea să încheie relaţia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între ei a început o ceartă, care a continuat la sediul agenţiei imobiliare pe care o deţine bărbatul. Acolo, individul a atacat-o cu un cuţit, provocându-i tinerei din Călăraşi răni care i-au fost fatale. Alina s-a prăbuşit fără suflare pe caldarâm, unde a zăcut timp de 24 de ore.

La primele ore ale dimineaţii de luni, Arthur Karvink a mers la sediul agenţiei, a înfăşurat cadavrul cu un cearceaf, l-a legat cu o sfoară şi, ferit de ochii vecinilor, l-a băgat în maşină.

A mers aproape 3 kilometri şi, ajuns pe strada Móstoles, aflată în municipalitatea La Sabatera de Moraira, bărbatul a aruncat cadavrul într-un tomberon.

După ce a scăpat de trupul neînsufleţit al tinerei, bărbatul s-a întors la agenţie şi s-a culcat.

Vara trecută, Alina obţinuse un ordin de protecţie împotriva olandezului

Alina Mocanu a trăit doi într-un coşmar. A cerut de mai multe ori ajutorul poliţiştilor din cauza iubitului ei, olandez, care era extrem de violent. În vara anului trecut, a obţinut chiar şi un ordin de protecţie împotriva lui.

Din păcate, tânăra i-a mai acordat o şansă şi s-au împăcat, o greşeală care a costat-o viaţa.

Tânăra avea doi copii din relaţii anterioare. Un băiat de 14 ani, Alan, care locuia împreună cu ea şi cu asasinul, în Spania, şi o fetiţă de nouă ani, Rosalina, rămasă în grija tatălui din România.

Alina Mocanu avea 36 de ani şi era mama unui băiat de 14 ani şi a unei fetiţe de 9 ani

Femeia a plecat în străinătate de aici, din Satnoeni, Călăraşi, în urmă cu câţiva ani, atunci când a pierdut în instanţă custodia fetiţei ei. Pentru că trebuia să-i plătească pensie alimentară, a plecat în Spania, unde s-a angajat la un restaurant. 

Alina Mocanu urma să ajungă în România de Paşte. Trebuia să-i facă buletin lui Alan şi intenţiona să îşi recupereze şi fetiţa în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Detalii cumplite despre moartea Alinei, românca ucisă şi aruncată la gunoi de iubitul olandez, în Spania (Video)