Antena Meniu Search
x

Mesajul disperat al unei tinere mame din Suceava: "Am familie, copii, nu știm dacă suntem pozitivi sau nu"

O tânără suceveancă, a cărei mamă așteaptă de zile bune rezultatul testului pentru coronavirus, a povestit pe Facebook drama prin care trece familia sa. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.03.2020, 10:25

Alina Paicu a transmis un mesaj disperat pe Facebook
Mesajul unei sucevence a cărei mamă așteaptă de trei zile rezultatul testului pentru coronavirus - pressalert.ro / Facebook

O tânără suceveancă, a cărei mamă așteaptă de zile bune rezultatul testului pentru coronavirus, a povestit pe Facebook drama prin care trece familia sa. 

Femeia își strigă frustrarea, spaima și neputința, după ce mama ei de 58 de ani a fost testată pentru coronavirus, în urmă cu mai multe zile, și nici până acum nu a primit rezultatul.

Alina Paicu susține că este posibil ca un medic de la Spitalul Județean, testat pozitiv la coronavirus, să fi intrat în contact cu mama ei. 

"Eu am familie, copii, sora la fel, copil mic, toți am stat cu ea. Ne-am autoizolat, dar nu știm dacă suntem pozitivi, nu suntem. E groznic, totul a luat-o la vale, mama nu este mai bine și noi nu știm ce putem face...", a scris Alina Paicu pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru ea, drama a început pe 10 martie, atunci când mama ei, în vârstă de 58 de ani, a început să se simtă rău. 

Redăm maii jos, integral, mesajul postat de Alina Paicu pe rețeaua de socializare:

"M-am gândit mult daca sa scriu aceasta postare sau nu ,nu vreau sa supăr pe nimeni, dar o fac sa mi strig frustarea spaima si neputință.

Sunt din Suceava, totul a început pe 10 martie(marti) cand mama 58 de ani ,cardiaca, a început să se simtă ca la o gripa plus tuse, (vaccinata de altfel)NU ARE CUNOSTINTE NU A VENIT DIN AFARA NU A INTRAT IN CONTACT CU NIMENI,a luat legătura cu med.de fam, joi i s a dat tratament, sâmbătă prima oară febra , duminică febra luni febra. Luni am dus o la pneumolog ( care din pacate s a dovedit a fi pozitiv) i s a dat diagnosticul de pneumonie Interstitiala ,plus antibiotic etc. Marți s-a simțit si mai rau febra 39, am dus o la spital urgente am mers la cort am fost întrebată poezia "am fost am venit" mai oamenilor nu exista corona si la alte persoane????au trimis o la urgente au ținut o 4 ore pe un pat si trimisă apoi acasa cu alt tratament si cu febra , ca sa aud ca ea a refuzat internarea what?????neadevărat, medicii asistentele in afara de masca nu aveau absolut nimic de protectie...continuam..

Miercuri, joi a stat acasa a facut perfuzii am crezut ca e mai bine..(intre timp aflu ca e suspect medicul din clinica particulară,). De acum începe distracția.

Vineri dimineata din nou febra, am sunat la urgente, din nou poezia ,deși le am spus ca a intrat in contact cu medicul X , au venit de la salvare fără protectie au dus o la urgente de acolo la infectioase din nou poezia ,(i au spus că nu au teste) si cum raspunsul mamei a fost ca nu are cunostinte etc, din nou au trimis o la urgente pusă pe un scaun si atat absolut nimeni nu a luat o. In disperare am sunat la DSP Suceava si ce sa vezi aceeași poezie...dar le am spus ca e posibil un medic pozitiv sa fi intrat in contact cu ea, au raspuns ca ei nu stiu ce sa faca ...

S au sesizat oarecum au băgat o intr o camera cică izolată ,tot in urgenta si au ținut o fara apa mâncare pătură ia ghiciti 9 ore. S a facut tomograf , s a confirmat pneumonie Interstitiala dar cu suspiciune de corona, seara tarziu au internat o la infectioase i au facut testul vineri seara , si ce credeti suntem disperați nu stim nici in momentul asta daca are CORONAVIRUS,nimeni nu spune nimic..

Am un respect deosebit pt medici,asistenti ,si chiar eram mândră de spitalul nostru,dar mi se pare ca nimic nu a fost luat in serios, daca nu esti venit din afara etc,nu ai cum sa ai corona, de asta sunt atatia infectati, pe lângă inconstientii care au mințit, pacientii care poate trebuiau izolați au fost plimbati pe sectii.

Eu am familie copii, sora la fel copil mic, toti am stat cu ea, ne-am autoizolat, dar nu știm suntem pozitivi nu suntem...e groaznic totul a luat o la vale,mama nu este mai bine si noi nu stim ce putem face...".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Mesajul disperat al unei tinere mame din Suceava: "Am familie, copii, nu știm dacă suntem pozitivi sau nu"