Antena Meniu Search
x

Video Alina, tânăra din Iaşi abuzată şi ucisă de soţ, îşi implora clienţii de la videochat să o salveze: "O plimba cu lanţul prin casă"

Bărbatul din Iaşi acuzat că şi-a omorât soția în bătaie pentru că nu câștiga destui bani din videochat a fost prins în Italia. Seara trecută, individul a fost adus în ţară, şi a ajuns în arest. Şi-a abuzat soţia ani întregi. Disperată, tânara a căutat salvare pe unde a putut. Le arăta până şi clienţilor ororile la care era supusă. În urma ei a rămas un băiat de 8 ani. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 08.09.2022, 22:53

Vezi și

''Te rog, spune-mi, Jack. Vrei să mă ajuţi sau nu? Te implor. Ajută-mă să ajungă la închisoare.''  Alina a trăit un calvar mai bine de şase ani. Îşi câştiga banii din videochat, iar soţul ei ar fi fost cel care îi urmărea îndeaproape activitatea. Disperată, tânăra le-a arătat chiar clienţilor imaginile în care soţul o abuza pentru că nu era mulţumit de câţi bani face. 

Mama: Fata mea a fost efectiv exploatată. Bătăile au curs după doi ani de zile de relaţie, a fost obligată să facă videochat. Dacă nu făcea, era dezastru. Călăul fetei mele. Nepoţelul meu era prezent la orice bătaie. Acest om nu poate fi lăsat în libertate, acest bărbat va găsi imediat altă victimă. 

Dragoş, rudă: Toată lumea se întreabă de ce nu a fugit. Nu a fugit pentru că gunoiul ăsta i-a spus că dacă vei pleca de la mine te omor şi pe tine, şi copilul. Avea o curea, un lanţ. O plimba cu lanţul prin casă. Nu este omor, este tortură cu decesul victimei. 

Multe dintre scenele violente au fost surprinse pe camere. Femeia ar fi cerut ajutor de la poliţie, însă a renunţat la protecţie şi s-a întors la el, tot sub povara ameninţărilor.

Pe acelaşi subiect

Mama: De câte ori a venit, nu am lăsat-o să plece fără o sesizare la poliţie.

Ultima bătaie i-a fost fatală. În martie, a ajuns la spital, iar medicii nu au mai putut-o salva. Soţul a fost audiat atunci, însă înainte de a se lua o decizie împotriva lui, a fugit din ţară, cu tot cu copil. A fost dat în urmărire internaţională şi a fost prins după jumătate de an, în Italia. Aseară a fost adus în ţară.

''Îţi pare rău că ai bătut-o? Dar pe copil l-ai rănit vreodată? 

Niciodată, niciodată. 

Ce s-a întâmplat cu copilul? De ce ai fugit în Italia? 

Dar nu am fugit în Italia. Nu era niciun proces când am plecat.''

Iuriuciuc Luiza, purtător de cuvânt Parchetul de pe Lângă Tribunalul Iaşi: Inculpatul va fi condus la Tribunalul Iaşi în vedera confirmării mandatului de către judecătorul de drepturi şi libertăţi.

Alina lasă în urmă un copilaş de opt ani

În urma Alinei a rămas un copil de opt ani. Băiatul este acum în Italia, sub protecţia autorităţilor. 

Tiberiu Bantas, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași: Asistenţii sociali au evaluat un eventual plasament la mătuşa maternă a copilului. În principiu, în momentul de faţă, partea italiană va hotărî momentul în care va fi trimis copilul. 

Alina ar fi trebuit să împlinească 28 de ani peste câteva zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alina, tânăra din Iaşi abuzată şi ucisă de soţ, îşi implora clienţii de la videochat să o salveze: "O plimba cu lanţul prin casă"