Antena Meniu Search
x

Altar cu lumânări pentru băiatul de 14 ani mort la Cristești. Ștefi a străbătut doar câteva sute de metri cu decapotabila verișoarei lui

Altar cu lumânări pentru băiatul de 14 ani din Cristești, care a murit strivit în mașina verișoarei sale. Copilul abia se urcase în decapotabila tinerei, curios să vadă mașina din interior. După doar câteva sute de metri, autoturismul s-a răsturnat pe un drum cu pietriș și l-a prins pe el dedesubt.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.09.2020, 10:16

Altar cu lumânări pentru copilul mort la Cristești
Altar cu lumânări pentru copilul mort la Cristești - monitorulbt.ro
  • Copilul de 14 ani a murit după ce o tânără s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina, din cauza vitezei.
  • Stefi a fost scos de localnici de sub mașina răsturnată și dus la spital cu o mașină personală, însă a murit până să ajungă pe mâinile medicilor.

Cel mai probabil, tânăra de 22 de ani aflată la volanul unui autoturism marca Peugeot 2016 a pierdut controlul direcției din cauza vitezei, spun polițiștii. Autoturismul s-a dat de mai multe ori peste cap, după care a aterizat pe cupolă.

În maşină se mai aflau trei minori, doi băieţi, verişori ai şoferiţei, în vârstă de 14 şi respectiv 16 ani şi o fata de 16 ani. Unul dintre ei era Ștefi, băiatul plâns acum de tot satul. Rănit grav în urma impactului, Ștefi a fost scos afara de către localnici și dus rapid la Urgențe, cu o mașină personală.

Dar rănile suferite de copil au fost atât de grave încât acesta a ajuns în stop cardiorespirator în grija medicilor.

"De la faţa locului am preluat trei victime, doi minori şi un adult. Din păcate, un al treilea minor, a fost transportat cu o maşină privată la Urgenţe, unde nu s-a mai putut face nimic pentru el. Celelalte victime sunt politraumatizate, dar stabile", a precizat medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

Medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes.

Între timp, locul accidentului s-a transformat într-un altar cu lumânări. „Dragă Ştefi. Tu ai fost persoana care ne aducea zâmbetul pe buze. Odată cu plecarea ta ne-ai lăsat un gol în suflet, pe care nu îl vom umple niciodată. Eşti şi vei fi mereu în inimile noastre”, este mesajul prietenilor copilului, scrie monitorulbt.ro.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Altar cu lumânări pentru băiatul de 14 ani mort la Cristești. Ștefi a străbătut doar câteva sute de metri cu decapotabila verișoarei lui