Antena Meniu Search
x

Video "Am fost șocată. Este o elevă bună la învățătură". Orbită de furie, o adolescentă din Brăila și-a snopit colega în clasă, din cauza unui băiat

Au fost scene şocante într-un liceu din oraşul Făurei, judeţul Brăila. Două eleve s-au bătut ca într-un ring de box, în sala de clasă, chiar sub privirile colegilor. Conflictul ar fi pornit, se pare, din cauza unui băiat. Fetele vor avea  notele scăzute la purtare, iar poliţia a deschis deja o anchetă. 

de Adrian Obreja

la 20.02.2023, 08:18

Vezi și

Scenele dramatice s-au întâmplat în urmă cu aproape o săptămână, la Liceului Teoretic Vâlsan Făurei. Scandalul între cele două adolescente ar fi pornit din cauza unui băiat. Cele două fete, eleve în clasa a 11-a au început să-şi adreseze cuvinte grele, iar la un moment dat, într-o pauză de curs, una dintre ele s-a năpustit asupra celeilalte. 

Elena Ostache, IPJ Brăila: În incinta unui liceu de pe raza oraşului Făurei, în pauza dintre cursuri, o elevă în vârstă de 17 ani din Făurei ar fi agresat o altă elevă, colegă de clasă, în vârstă de 16 ani, din comuna Surdila-Greci.

Orbită de furie, atacatoarea nu s-a oprit nici măcar atunci când o altă colegă a încearcat să le despartă. Mai mult, fata pusă pe scandal, a încercat s-o lovească şi pe aceasta. 

Camelia Namoianu, diriginta fetelor: Este o elevă bună la învăţătură. Prin clasa a noua era a treia pe clasă. Deci am fost şocată. 

Pe acelaşi subiect

Bătaia fetelor, filmată de colegi

Incidentul a avut loc în sala de clasă, iar imaginile au fost surprinse chiar de colegii lor. Acum, fetele vor avea nota scăzută la purtare. 

Gabriela Petrovici, directoare liceu: Urmează să analizăm în consiliul clasei, în consiliul profesoral şi să scădem notele la purtare. 

În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţia s-a autosesizat şi a deschis o anchetă. 

Elena Ostache, IPJ Brăila: În cauză sunt continuate verificările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracţiunii de loviri sau alte violenţe. 

Incidentul vine, după ce în urmă cu două săptămâni, un alt elev din Brăila a fost la un pas să-şi piardă viaţa, după ce a fost înjunghiat de un alt licean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » "Am fost șocată. Este o elevă bună la învățătură". Orbită de furie, o adolescentă din Brăila și-a snopit colega în clasă, din cauza unui băiat