Antena Meniu Search
x

Video "Ne-am ajutat cu toții". Flăcări uriașe la Miroslava, localncii au luptat cot la cot cu pompierii, ca să stingă vâlvătaia

Clipe de panică, seara trecută, în comuna Miroslava, din judeţul Iaşi. O casă construită în mare parte pe structură de lemn a fost înghiţită de flăcări în câteva minute. Alertaţi de fumul gros degajat şi de flăcările înalte de câţiva metri, localnicii au ieşit cu stingătoare şi găleţi cu apă pentru a ţine vâlvătaia sub control până la sosirea pompierilor. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.08.2023, 08:31

Vezi și

Comuna Miroslava, puţin după ora 21. Faţada unei case, construită din lemn, se transformă într-o fereastră de foc. Flăcările se extind rapid, iar în câteva minute întreaga zonă este acoperită de o perdea de fum negru, înecăcios.

Vecin: Am ieşit pe terasă şi am văzut flăcări. Pur şi simplu am văzut flăcări şi am sărit în ajutor să văd dacă sunt victime. 

Pentru că exista pericolul ca flăcările să se extindă şi la locuinţele din vecinătate, oamenii au pus mâna pe stingătoare sau găleţi şi au sărit să stingă focul. 

Vecin: Era proprietarul afară. Încerca să stingă cu un furtun. Am încercat să-l ajut. Ne-am ajutat la început cu toţii, cu vecinii de pe aici. 

Pe acelaşi subiect

Localnicii au luptat cot la cot cu pompierii, ca să stingă vâlvătaia

Chiar şi după sosirea pompierilor, localnicii au continuat să lupte cot la cot cu aceştia pentru a stinge vâlvătaia.

Clara Mihociu, reporter Observator: La aproape o oră de la momentul apelului la 112, pompierii încă se luptă să stingă incendiul la nivelul acoperişului, care încă arde mocnit.

După mai bine de două ore, flăcările au fost stinse. Pagubele sunt uriaşe. În urmă au rămas ruine şi grămezi mari de scrum. Momentan nu se ştie de la ce a pornit incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » "Ne-am ajutat cu toții". Flăcări uriașe la Miroslava, localncii au luptat cot la cot cu pompierii, ca să stingă vâlvătaia