Antena Meniu Search
x

Un ambulanţier infectat cu Covid-19 s-a sinucis în Teleorman. Bărbatul s-a aruncat de la etajul spitalului Caritas

Tragedie la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, unde un pacient infectat cu Covid-19 s-a sinucis aruncându-se de la etaj. Bărbatul avea 57 de ani și era ambulanțier. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.10.2020, 07:49

Un ambulanţier infectat cu Covid-19 s-a sinucis în Teleorman
Un ambulanţier infectat cu Covid-19 s-a sinucis în Teleorman. Bărbatul s-a aruncat de la etajul spitalului Caritas - explozivnews24.ro / Facebook / Total Impact
  • Un pacient confirmat cu noul coronavirus s-a sinucis, duminică, la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unde era internat.
  • Bărbatul din Alexandria era ambulanțier.

Nenorocirea a avut loc duminică.

Potrivit Cronica de Teleorman, bărbatul era din Alexandria și lucra ca șofer pe ambulanță la o clinică de dializă. 

Din primele informații, pacientul s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al spitalului, pe fereastra de la baie. Fusese internat vineri după-amiază, după ce a fost confirmat cu COVID-19. 

Reprezentanții spitalului au declarat pentru presa locală că bărbatul avea o stare bună, prezentând doar o tuse ușoară. Mai mult, nu avea afecțiuni de natură psihică sau alte boli grave. Pentru că nu se simțea rău, el a solicitat să fie externat și să urmeze tratamentul acasă.

La scurt timp după ce asistenta ar fi plecat să-i facă formele de externare, omul s-a dus la baie și a comis gestul extrem.

Înainte de a se arunca în gol, bărbatul le-ar fi spus colegilor de salon că nu vrea să-și infecteze familia și "să nu fie acuzat nimeni, pentru că nimeni nu este de vină".

Poliția a declanșat o anchetă în acest caz.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un ambulanţier infectat cu Covid-19 s-a sinucis în Teleorman. Bărbatul s-a aruncat de la etajul spitalului Caritas