Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Toţi oamenii au fost scoşi din sălile de judecată, însă apelul a fost fals

Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Un apel la numărul unic de urgenţă 112 a provocat panică la instanţa din Capitală.

de Redactia Observator

la 19.02.2018 , 14:16

Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Toţi oamenii au fost scoşi din sălile de judecată!

Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Un apel la numărul unic de urgenţă 112 a provocat panică la instanţa din Capitală.

UPDATE 14.00. Controlul efectuat de Serviciul Pirotehnic s-a încheiat. Apelul 112 nu a fost confirmat. Astfel, poliţiştii fac verificări pentru depistarea apelantului și dispunerea măsurilor legale.

Persoana care a sunat la numărul de urgenţă 112 a precizat că o bombă a fost plasată în una din sălile de judecată ale instanţei.

Articolul continuă după reclamă

Ca măsură de protecţie, angajaţii Curţii de Apel Bucureşti au evacuat toate sălile de judecată, iar oamenii au ieşit în stradă.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, dar şi specialişti pirotehnişti.

Conform primelor informaţii, specialiştii Biroului Pirotehnic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române vor verifica fiecare sală în parte în căutarea presupusului dispozitiv exploziv.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Toţi oamenii au fost scoşi din sălile de judecată, însă apelul a fost fals