Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Simeria, tatăl a doi copii, a murit nevinovat după ce un şofer ar fi adormit (Foto)

Un bărbat din Simeria, tatăl a doi copii, a murit nevinovat, noaptea trecută, după ce un şofer ar fi adormit la volan şi a pătruns pe contrasens.

de Redactia Observator

la 19.02.2018 , 12:51

Un bărbat din Simeria, tatăl a doi copii, a murit nevinovat, noaptea trecută, după ce un şofer ar fi adormit la volan şi a pătruns pe contrasens.

Lorant Lori, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Simeria, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, pe DN7, în zona localităţii Sântuhalm, în urma unui teribil accident rutier.

Potrivit poliţiştilor, în jurul orei 20.40, un bărbat de 44 de ani, din Haţeg, aflat la volanul unui autoturism cu care circula din direcţia Deva spre Simeria, ar fi adormit, iar maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de o maşină în care se afla bărbatul din Simeria.

Articolul continuă după reclamă
Un barbat din Simeria a murit in urma unui accident produs la Santuhalm in judetul Hunedoara
Pe acelaşi subiect

În urma impactului violent, şoferul din Simeria a murit pe loc, iar patru persoane, inclusiv şoferul, din maşina pătrunsă pe contrasens, au fost rănite şi au ajuns la spital.

Lorant Lori, tata a doi copii, a murit in urma accidentului din Santuhalm, Hunedoara

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentr ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele şoferului vinovat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Simeria, tatăl a doi copii, a murit nevinovat după ce un şofer ar fi adormit (Foto)