Antena Meniu Search
x

Curs valutar

250 de oameni, evacuați din hotelul Sheraton după o amenințare cu "racheta"

A fost alertă în Bucureşti, după o ameninţare de "atac cu rachete"! Un necunoscut a anunţat că va dărâma trei clădiri cu oameni înăuntru: o şcoală privată, un hotel şi sediul unei fundaţii. Cele trei "ţinte" vizate au fost înconjurate de poliţişti şi trupe antitero.

de Redactia Observator

la 01.03.2019 , 19:54

A fost alertă în Bucureşti, după o ameninţare de "atac cu rachete"! Un necunoscut a anunţat că va dărâma trei clădiri cu oameni înăuntru: o şcoală privată, un hotel şi sediul unei fundaţii. Cele trei "ţinte" vizate au fost înconjurate de poliţişti şi trupe antitero. Un întreg hotel a fost evacuat în câteva minute. Din fericire, s-a dovedit o alarmă falsă. Poliţiştii sunt pe urmele individului care va plăti scump gluma proastă.

În jurul orei 16, individul a sunat la recepţia hotelului Sheraton aflat în apropiere de Piaţa Romană, de pe o cartelă preplătită, şi a anunțat că va pune la pământ clădirea cu o rachetă. În 10 minute, clădirea în care erau 250 de oameni, angajaţi şi turişti, a fost evacuată.

Imediat după primirea apelului, la recepţia hotelului tot personalul a fost evacuat.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zona în care se află hotelul este toată restricţionată de către poliţişti și trupele Antitero. În acest moment nimeni nu trece pe acolo. De altfel, traficul a fost restricţionat total.

La scurt timp, ameninţarea s-a repetat la şcoala americană din Pipera, chiar în timpul orelor. Individul a spus că va arunca în aer cu rachete clădirea în care învaţă sute de elevi, dar şi Fundaţia româno-americană.

Alertele s-au dovedit a fi false aşa că autorităţile au întrerupt procedurile de evacuare ale instituţiilor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » 250 de oameni, evacuați din hotelul Sheraton după o amenințare cu "racheta"