Antena Meniu Search
x

Video Anamaria Prodan, reacție incendiară la adresa presupusei amante a lui Reghecampf: ”Domnișoarele de genul ăsta au anumite poziţii, în general, sub masă”

Protagonistă în ceea ce s-ar putea numi divorțul anului, Anamaria Prodan a fost chemată astăzi la DNA, în calitate de martor. A dat cu subsemnatul în dosarul de spălare de bani al fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache. Impresara a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre fapte penale şi divorţ.

de Redactia Observator

la 13.07.2021, 22:03

Vezi și

Anamaria Prodan: ”Domnul Reghecampf este antrenor. Azi am venit cu domnul avocat”. Așa s-a prezentat Anamaria Prodan în fața procurorilor anticorupție. Două ore a stat la audieri. Apoi, relaxată și cu zâmbetul pe buze, a răspuns la toate întrebările.

Anamaria Prodan, impresar: ”Este ceva legat de Rapid, un dosar vechi din 2015. Este o chestie oarecum normală, dacă se instrumentează un caz, și am participat la un transfer, la o discuție, să fiu chemat ca martor”.

Surse judiciare spun că audierea ar avea legătură cu dosarul în care fostul primar al Sectorului 1 este acuzat de spălare de bani. Concret, între 2008 și 2018, Daniel Tudorache ar fi obținut venituri ilicite și, printre altele, ar fi cumpărat acțiuni la clubul de fotbal Rapid.

Anamaria Prodan, despre relația cu Laurențiu Reghecampf

Pe acelaşi subiect

Dar Ana Maria Prodan are şi alte griji. După o perioadă în care a evitat apariţiile publice, a răspuns şi la întrebările despre relația cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, impresar: ”Ne mai și certăm, că nu suntem din porțelan. Eu sunt mai vulcanică. Mai ai nervi, mai scăpări”.

O scăpare mai mare ar fi infidelitatea. Presa tabloidă a scris că Reghe ar avea o amantă, un celebru iepuraş Playboy.

Anamaria Prodan,impresar: ”Oriunde intru, în orice club, în orice restaurant, toată lumea îmi spune că soțul era cu o femeie, cu o botoxată, cu o înaltă, cu o scundă”.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusele amante ale lui Reghecampf

Presa tabloidă a scris că Anamaria Prodan ar fi apelat chiar şi la niște interlopi pentru a-i da o lecţie rivalei.

Anamaria Prodan, impresar: ”Dacă eu mă pretez să mă duc să bat orice domnișoară, siliconată, nesiliconată, înseamnă că eu am decăzut. Domnișoarele care sunt de genul ăsta au anumite poziții. În general, nu știu, sub masă. Alte femei stau la masă”.

Până la o probă limpede ca lumina zilei, familia Prodan-Reghecampf rămâne unită.

Anamaria Prodan, impresar: Anamaria Prodan nu o sa divorțeze. Păi, nu v-am spus că n-am bărbat de lăsat? Este matrița bărbatului perfect. Cine are informații că soțul meu este infidel, că are amante, că și-a părăsit domiciliul, să vă dea vouă informațiile astea, le strângem pe toate și le comentăm împreună când vreți voi”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Anamaria Prodan, reacție incendiară la adresa presupusei amante a lui Reghecampf: ”Domnișoarele de genul ăsta au anumite poziţii, în general, sub masă”