Antena Meniu Search
x

Video Amanta lui Laurenţiu Reghecampf ar fi un celebru iepuraş Playboy. Anamaria Prodan ar fi apelat la interlopi ca să-i dea o lecţie modelului

Bătăuşi plătiţi, apeluri la 112 în miez de noapte şi zvonuri despre infidelitate. Sunt detalii ce apar în presă pe surse din culisele divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Publicaţiile scriu că impresara ar fi apelat la interlopi ca să o pedepsească pe presupusă amantă a soţului său. Unul dintre bătăuşi ar fi denunţat-o la poliţie.

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 20:58

Vezi și

Culisele divorţului par desprinse din filmele cu mafioţi. Anamaria Prodan ar fi încercat în două rânduri să-şi pună la punct rivala, scrie Cancan. Mai întâi, ar fi apelat la o grupare din Colentina să-i aplice o corecţie, dar interlopii i-au transmis că nu lovesc femei. Impresara nu s-ar fi dat bătută şi a încercat să plătească un cămătar. Fără succes. 

"Amantă? Pentru ce? Să ne facă curăţenie în baie? (...) Iar eu să bat amante? Păi, sunt bătute de soartă."

Noi detalii apar în presă pe surse din culisele divorţului

Surse Observator spun că amanta ar fi un celebru iepuraş Playboy. Presa scrie că aceasta ar fi primit o locuinţă de lux de la Laurenţiu Reghecampf şi şi-a deschis un salon de înfrumuseţare într-o zonă bună a Capitalei. Zvonuri despre infidelitate au fost de ambele părţi. În 2018, presa a speculat că sexy-impresara l-ar fi lovit pe antrenorul Astrei Giurgiu, Dan Alexa, din gelozie.

Pe acelaşi subiect

Anamaria Prodan: Mi-a părut tare rău. Este printre lucrurile pe care le regret în viaţa mea. El este un om cum puţini se nasc.

Săptămâna trecută, tot presa tabloidă scria că poliţia a fost chemată de două ori la locuinţa din Snagov a cuplului. Laurenţiu Reghecamp ar fi anunţat că soția lui vrea să plece cu mașina şi amenință că-şi va face rău. La rândul ei, impresara a sunat la 112, spunând că soţul o ţine sechestrată. După incident, antrenorul a confirmat că divorţează. Anunţul vine la scurt timp după aniversarea cu fast a celor 15 ani de căsătorie.

Anamaria Prodan: Eu îl iubesc în fiecare zi mai mult. Noi am fost suflete pereche. Eu cred foarte tare in chestia asta. 

Anamaria Prodan neagă că divorţează şi, drept dovadă, a făcut publice mai multe mailuri în care soţul îi scrie cât de mult o iubeşte. În cei 15 ani de căsnicie, soţii Reghecampf au clădit un imperiu din fotbal. Au împreună 11 case, printre ele şi un apartament de lux în Las Vegas care a costat 1 milion de euro. Averea familiei se ridică la 100 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Amanta lui Laurenţiu Reghecampf ar fi un celebru iepuraş Playboy. Anamaria Prodan ar fi apelat la interlopi ca să-i dea o lecţie modelului