Antena Meniu Search
x

Anchetă extinsă în cazul fraudei cu apartamente White Tower din Ploieşti. Cel mai mare importator de telefoane din țară, în vizorul anchetatorilor

Apar noi informații în dosarul ce vizează frauda imobiliară cu apartamentele din complexurile White Tower și City Gate din Ploiești. Cel mai mare importator de telefoane din țară a intrat în vizorul anchetatorilor și este cercetat în dosar.  

de Redactia Observator

la 15.03.2024, 08:48

Vezi și

Bărbatul s-ar afla în top 300 milionari din România. Prejudiciul depăşeşte un milion de euro, bani pe care zeci de clienţi i-ar fi dat în schimbul unor promisiuni de vânzare a apartamentelor. Oamenii s-au trezit mai apoi că locuinţele au fost vândute şi altor persoane.

Cum au fost păcăliţi 16 oameni cu 1 milion de euro

16 oameni au fost păcăliţi să cumpere apartamente în complexul rezidenţial White Tower din Ploieşti. Oferta părea de nerefuzat. Dezvoltatorii vindeau, în aparenţă, un apartament cu două camere cu puţin peste 50.000 de euro. Doar că de mai multe ori. Aşa am ajuns la un prejudiciu de un milion de euro. Şi totul părea perfect legal având în vedere că în dosar sunt implicaţi şi trei notari, dar şi un avocat. Luni au fost făcute percheziţii în trei judeţe. Până acum patru persoane au fost reţinute.

Cei doi dezvoltatori imobiliari, mamă şi fiu, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. La fel şi avocatul care ulterior a trimis firma în insolvenţă pentru ca păgubiţii să nu-şi mai poată recupera banii, dar şi notarul care a încheiat toate acele contracte repetat, ştiind că pe numele multor apartamente erau deja încheiate promisiuni. A continuat să facă asta la nesfârşit până oamenii s-au prins.

Mulţi dintre cumpărătorii care aşteptau să se mute au descoperit că locuinţele nu le mai aparţin abia în momentul în care la ferestre au început să apară perdele sau în momentul în care s-au dus să vadă în ce stadiu sunt lucrările iar uşa le-a fost deschisă de un alt cumpărător care avea un contract de vanzare-cumpărare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Anchetă extinsă în cazul fraudei cu apartamente White Tower din Ploieşti. Cel mai mare importator de telefoane din țară, în vizorul anchetatorilor