Antena Meniu Search
x

Video Anchetă la Cabana Capra, după cele două avalanşe uriaşe. Poliţiştii încearcă să identifice şoferii cazaţi pentru a-i amenda

Anchetă la Cabana Capra, după cele două avalanşe uriaşe care au lovit pensiunea în care se aflau 57 de turişti. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a descoperi cum au ajuns acolo turiştii pe un drum închis şi cum au fost cazaţi. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 07.02.2023, 20:32

Vezi și

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru înşelăciune, dar deocamdată anchetează faptele şi nu o persoană anume. Mai exact vor să afle dacă turiştii au fost avertizaţi în privinţa riscurilor, dacă ştiau că intră pe un drum închis din noiembrie ca să ajungă la cabană. În plus, zona era sub cod portocaliu de vreme rea şi sub risc de avalanşe.

Nu se ştie dacă administratorii cabanei i-au informat pe turişti despre toate acestea. Pe de altă parte poliţiştii încearcă să-i identifice pe conducătorii autovehiculelor avariate de avalanşe, pentru a-i amenda şi a le ridica permisele pentru următoarele 60 de zile.

Două avalanşe puternice au lovit clădirea

Deocamdată, au stabilit identitatea turturor turiştilor cazaţi la cabană, dar au identificat doar 14 maşini. Urmează ca autoturismele să fie ridicate pentru expertiză şi pentru reparaţii.

Duminică, atunci când două avalanşe puternice au lovit Cabana Capra, valul de zăpadă a intrat în camere şi a distrus complet maşinile din parcare, din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Anchetă la Cabana Capra, după cele două avalanşe uriaşe. Poliţiştii încearcă să identifice şoferii cazaţi pentru a-i amenda