Antena Meniu Search
x

Andrei a murit pe un vas de croazieră, la 13.000 de kilometri depărtare de casă. Familia tânărului a cerut ajutor autorităţilor

Strigătul de ajutor al părinţilor tânărului Andrei Mădălin Circhea, care a murit în luna noiembrie, pe un vas de croazieră în Chile a fost auzit de autorităţile constănţene.

Strigătul de ajutor al părinţilor tânărului Andrei Mădălin Circhea, care a murit în luna noiembrie, pe un vas de croazieră în Chile a fost auzit de autorităţile constănţene.

Consiliul Județean Constanța a acordat un ajutor financiar de 8.500 de lei familiei lui Andrei, bani necesari pentru acoperirea cheltuielilor de înmormântare.

Familia tânărului de 25 de ani s-a adresat Consiliului Județean Constanța, în vederea obținerii unui sprijin financiar, căci acasă au rămas patru rude – părinții și două surori, dintre care una minoră – iar veniturile lunare sunt de 896 lei/persoană, potrivit replicaonline.ro.

Din noiembrie, când s-a întâmplat nenorocirea, rudele lui Andrei s-au luptat din răsputeri să țină legătura cu autoritățile din Chile pentru a-l aduce pe băiat acasă. 

Andrei a murit pe un vas de croazieră, la 13.000 de kilometri depărtare de casă

Au fost de îndeplinit mai multe formalități, iar consilierul pe Afaceri Politice, Culturale și Consulare din cadrul Ambasadei României în Chile, Florin Palade, a făcut tot posibilul ca dosarul să fie întocmit la timp și trupul lui Andrei să ajungă acasă, în Tortomanu.

Familia spune că fără sprijinul necondiționat al acestuia, care a ținut legătura telefonic zi şi noapte cu autoritățile de acolo, copilul lor nu ar fi fost adus în țară, în decembrie.

Andrei a murit la 13.000 de km depărtare de casă

Reamintim că Andrei Mădălin Circhea a murit la 13.000 de km depărtare de casă. Avea doar 25 de ani şi a pierit strivit de docul în care era vasul de croazieră pe care lucra.

Andrei Mădălin Circhea avea 25 de ani

Tragedia s-a produs în 19 noiembrie, la Valparaiso, în Chile, unde Andrei Mădălin era de o săptămână. Lucra inginer electronist pe vasul de croazieră Le Boreal, sub pavilion francez. A căzut de pe o scară şi s-a prăbuşit 23 de metri, căzătura fiindu-i fatală.

Tragedia s-a produs în 19 noiembrie, la Valparaiso, în Chile, unde Andrei Mădălin era de o săptămână

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru tânărul din localitatea constănţeană Tortomanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Andrei a murit pe un vas de croazieră, la 13.000 de kilometri depărtare de casă. Familia tânărului a cerut ajutor autorităţilor