Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Andrei, un motociclist din Haţeg, a murit lângă iubita lui, într-un cumplit accident

Andrei Farcaş, un cunoscut motociclist din Haţeg, a murit lângă iubita lui, într-un cumplit accident produs duminică seară, pe DN 68, în apropierea localităţii Sarmisegetusa.

de Alin Tarnovschi

la 15.10.2019 , 13:26

Andrei Farcaş, un cunoscut motociclist din Haţeg, a murit lângă iubita lui, într-un cumplit accident produs duminică seară, pe DN 68, în apropierea localităţii Sarmisegetusa.

Tânărul în vârstă de 35 de ani din localitatea Sântămăria Orlea, conducea o motocicletă pe DN 68, iar pasageră era iubita lui, Eva Murgoi, o tânără de 25 de ani din comuna Pui.

Din motive încă necunoscute, Andrei, motociclist cu multă experienţă, a pierdut controlul direcţiei, iar motocicleta s-a izbit violent de un cap de pod.

Articolul continuă după reclamă

În urma accidentului, Andrei Farcaş a murit pe loc, lângă iubita lui. Potrivit medicilor sosiţi la locul accidentului, tânărul nu a putut fi resuscitat.

Pe acelaşi subiect

Eva, iubita lui Andrei, a fost grav rănită.

Andrei Farcaş şi Eva Murgoi erau pasionaţi de motocicletă

"Pasagera de pe motocicletă, o femeie de 25 ani, conştientă, cu fracturi de femur drept şi ambele oase antebraţ drept, contuzie de bazin şi coloană cervicală, este transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva", a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara pentru zhd.ro.

Medicii au reuşit să o stabilizeze, însă starea de sănătate a Evei este în continuare foarte gravă.

Tânăra are nevoie urgentă de sânge, motiv pentru care tinerii motociclişti din Haţeg au lansat un apel pe Facebook.

"În urma accidentului motto petrecut duminică seară în apropierea oraşului Haţeg, prietena noastră Eva Murgoi a pierdut mult sânge. Prin această postare apelez la ajutorul vostru! E nevoie neapărat de sange grupa 0 negativ! Se poate dona indiferent de grupa de sânge! Poate dona oricine la Centrul de Transfuzie Deva, cu obligaţia de a se specifica numele său: EVA MURGOI", se arată în postarea de pe Facebook.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Andrei, un motociclist din Haţeg, a murit lângă iubita lui, într-un cumplit accident