Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este Andreina, tânăra de 20 de ani care, drogată cu cocaină şi cannabis, a omorât un om pe trecerea de pietoni, la Târgovişte

Andreina Maria Bobeică este tânăra de 20 de ani, care a omorât un om pe trecerea de pietoni, la Târgovişte.

de Redactia Observator

la 17.06.2018 , 15:25

Andreina Maria Bobeică este tânăra de 20 de ani, care a omorât un om pe trecerea de pietoni, la Târgovişte.

Frumoasa târgovişteancă era drogată în momentul comiterii accidentului, analizele arătând cocaină şi THC, o substanţă cu efect psihotrop care se regăseşte şi în compoziţia cannabisului.

UPDATE: Andreina Maria Bobeică, tânăra care, drogată fiind cu cocaină şi THC, a ucis un bărbat pe o trecere de pietoni din Târgovişte, a fost eliberată din arestul poliţiei.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andreina Maria Bobeică a spulberat un bărbat în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni. După accident, șoferița de 20 de ani a fost dusă la spital și supusă unor analize care au arătat clar că e drogată.

Tânăra este acum cercetată pentru ucidere din culpă, precum şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Cu doar 2 zile în urmă, Andreina a postat pe contul de Facebook o fotografie cu un tatuaj în care apare o frunză de canabis, cu mesajul: "Dacă ești drogul meu atunci vreau supradoză".

De asemenea, fata are publicate mai multe fotografii în care apare cu substanţe interzise.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Ea este Andreina, tânăra de 20 de ani care, drogată cu cocaină şi cannabis, a omorât un om pe trecerea de pietoni, la Târgovişte