Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Andreina Maria, tânăra drogată care a omorât un om pe trecere, la Târgovişte, eliberată din arest (Video)

Andreina Maria Bobeică, tânăra care, drogată fiind, a ucis un bărbat pe o trecere de pietoni din Târgovişte, a fost eliberată din arestul poliţiei.

de Redactia Observator

la 17.06.2018 , 15:02

Andreina Maria Bobeică, tânăra care, drogată fiind cu cocaină şi THC, a ucis un bărbat pe o trecere de pietoni din Târgovişte, a fost eliberată din arestul poliţiei.

Ea a primit doar control judiciar pentru 60 de zile şi se poate întoarce acasă. Andreina Maria fusese condusă în arest de aseară, imediat după producerea accidentului.

Articolul continuă după reclamă

Frumoasa târgovişteancă nu a dorit să facă declaraţii la ieşirea din sediul Poliţiei şi nici să răspundă la vreo întrebare.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andreina Maria Bobeică a recunoscut că a consumat mai multe substanţe interzise înaintea producerii accidentului, dar şi că mai deţine, acasă, alte droguri. Poliţiştii se vor deplasa la locuinţa tinerei pentru a confisca drogurile.

Andreina Maria Bobeică este o tânăra de 20 de ani, care a omorât un om pe trecerea de pietoni, la Târgovişte.

Frumoasa târgovişteancă era drogată în momentul comiterii accidentului, analizele arătând cocaină şi THC, o substanţă cu efect psihotrop care se regăseşte şi în compoziţia cannabisului.

Cu doar 2 zile în urmă, Andreina a postat pe contul de Facebook o fotografie cu un tatuaj în care apare o frunză de canabis, cu mesajul: "Dacă ești drogul meu atunci vreau supradoză".

De asemenea, fata are publicate mai multe fotografii în care apare cu substanţe interzise.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Andreina Maria, tânăra drogată care a omorât un om pe trecere, la Târgovişte, eliberată din arest (Video)