Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un angajat al Poliţiei de Frontieră s-a spânzurat în Vama Petea. Bărbatul ar fi aflat că va fi transferat la Vama Vişeu (Video)

Tragedie în Satu Mare, la Vama Petea. Un angajat al Poliţiei de Frontieră s-a sinucis în timp ce se afla la serviciu. Bărbatul de 53 de ani a fost găsit spânzurat într-una dintre anexe. Se pare că fochistul ar fi decis să-şi pună capăt zilelor după ce a aflat că va fi transferat la Vişeu. 

de Redactia Observator

la 03.04.2019 , 14:58

Tragedie în Satu Mare, la Vama Petea. Un angajat al Poliţiei de Frontieră s-a sinucis în timp ce se afla la serviciu. Bărbatul de 53 de ani a fost găsit spânzurat într-una dintre anexe. Se pare că fochistul ar fi decis să-şi pună capăt zilelor după ce a aflat că va fi transferat la punctul de frontieră de la Vişeu. 

A fost descoperit de unul dintre colegi, care a sunat imediat la Poliţie. 

Articolul continuă după reclamă

"În data de 14 octombrie a.c., in jurul orei 16.00, colegii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea au descoperit într-o anexă care aparţine sectorului o persoana fara semne vitale. S-a stabilit faptul că este vorba de un coleg, în vârstă de 53 ani, personal civil care isi desfasura activitatea in domeniul administrativ in cadrul sectorului. Imediat au fost anunţate organele de poliţie din cadrul IPJ Satu Mare si procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare care au preluat cercetarile", au declarat surse judiciare pentru PresaSM.

Vasile P. lucra în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2007, ca personal civil, desfăşurându-şi activitatea la Sectorul PF Petea. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surse citate de presa locală susţin că bărbatul s-ar fi sinucis din motive legate de serviciu, pentru că ar fi urmat să fie transferat la un punct de lucru al Poliţiei de Frontieră din Vişeu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un angajat al Poliţiei de Frontieră s-a spânzurat în Vama Petea. Bărbatul ar fi aflat că va fi transferat la Vama Vişeu (Video)