Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angela Gheorghiu, recital transmis live pe internet, gratuit, pentru toți românii

Viața pare sa revină la normal. Ne mișcăm liber pe stradă, plecăm în vacanță, ieșim în parcuri, la terase. Un singur loc ne este încă interzis: sălile de spectacol. Și-atunci, ca să ne-aline si să-și aline singurătatea, artiștii ne sosesc direct în case.

de Redactia Observator

la 25.06.2020 , 18:45

  • E primul spectacol susținut de ea de la începutul pandemiei.
  • Recitalul este transmis live, gratuit.

În această seara, la 6 și jumătate, Angela Gheorghiu va susține un recital transmis live pe internet, gratuit, pentru toți românii. E primul spectacol susținut de divă de la începutul pandemiei.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Observator, Angela Gheorghiu ne-a povestit despre cum a trait perioada pandemiei, despre cât de tare i-a lipsit scena si despre cât de mult si-a dorit ca primul concert după lunile de izolare să fie acasă, în România.

Alessandra Stoicescu: Cum ati trecut pandemia?

Vezi și

Angela Gheorghiu: Fiecare incearca si ati vazut, in formule din cele mai nastrusnice si mai indraznete pentru a trece de starea asta destul de dificila. În toate lunile astea sigur ca aveam multe de facut, sper ca din septembrie, atunci cand incepe stagiunea, sa pot ajunge din nou la Convent Garden, la Met, doamne ajuta.

Desi a revenit in tara de zeci de ori, cu spectacole si concerte mai ales sub forma de acte de caritate, marea amaraciune a Angelei Gheorghiu ramane faptul ca niciodata nu a cantat operă în țara ei.

Hubul cultural Qreator va difuza gratuit în aceasta seara concertul pe pagina sa de facebook, fiind încheiate astfel magistral trei luni in care a oferit acces artistilor romani sa ajungă, în pofida tuturor restrictiilor, la publicul larg.

Angela Gheorghiu: Este intr-adevar o drama din care fac parte si incercam cu totii sa facem ceva. De aceea am gasit si aceasta platforma creator, nu am putut rezista unei asemenea invitatii pentru ca intr-un moment de criza, intr-un moment in care noi nu iesim din casa, oamenii au din punct de vedere psihic, o cadere importanta, noi avem nevoie de aceste platforme si de public iar publicul sigur are nevoie de noi pentru ca eu primesc de 2 luni, nu va spun cate sute de mesaje primesc din toate tarile, in toate limbile, e o nebunie.

Dragoş Bucurenci: Angela Gheorghiu nu are nevoie de prezentari este superstarul muzicii operatice pentru noi e o onoare extraordinară sa le oferim romanilor sansa de a o asculta live fie si prin online. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Angela Gheorghiu, recital transmis live pe internet, gratuit, pentru toți românii