Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. A murit ars de viu, captiv în cisterna încărcată cu 40 de tone de motorină. Bărbatul din Constanţa a fost identificat abia după ore bune

Tragedie pe un drum din Brăila. O cisternă încărcată cu 40 de tone de motorină s-a răsturnat și a ars complet. Cel mai probabil maşina a şi explodat. Şoferul nu a mai avut timp să se salveze, a fost găsit carbonizat în cabină. Pentru identificarea bărbatului, poliţiştii au făcut cercetări o noapte întreagă. Actele lui şi ale maşinii s-au făcut scrum, iar indiciile au fost greu de găsit. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 21:16

Vezi și

Ora 21:45. Un apel la 112 anunţă că pe Drumul Judeţean 212 din judeţul Brăila, o cisternă s-a răsturnat în afara şoselei şi a luat foc. Flăcările erau atât de mari încât se vedeau de la kilometri distanţă.

A murit ars de viu, captiv în cisterna încărcată cu 40 de tone de motorină.

Ştefan Stoian, purtător de cuvânt ISU Brăila: Martorii ne-au declarat în momentul în care au sunat la 112 că flăcările erau de peste 20 de metri, fapt pentru care s-a acţionat atât cu apă cât şi cu spumă. 

Cisterna încărcată cu 40 de tone de motorină, plecase din Constanţa cu două ore înainte şi mergea spre Brăila. După aproape 150 de km, între localitatăţile Mihai Bravu şi Berteștii de Sus, din nu se ştie ce motiv şoferul a pierdut controlul camionului şi s-a răsturnat pe marginea drumului. Cel mai probabil a urmat o explozie.  

Pe acelaşi subiect

Gianina Niculae, purtător de cuvânt IPJ Brăila: Cisterna a luat foc, şoferul rămânând blocat în cabină, fiind găsit ulterior carbonizat.

Purtător de cuvânt ISU Brăila: Martorii ne-au declarat că au văzut flacără, urmată de o explozie.

Poliţiştii l-au identificat abia spre dimineaţă, pentru că documentele şi numerele de înmatriculare s-au făcut scrum în incendiu. Polițiștii au deschis un dosar penal şi urmează să stabilească acum cum şi de ce  s-a produs accidentul. Anul trecut în România peste 1.500 de oameni au murit în accidente rutiere, iar alţi 3.500 au fost grav răniţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. A murit ars de viu, captiv în cisterna încărcată cu 40 de tone de motorină. Bărbatul din Constanţa a fost identificat abia după ore bune