Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Animaţie cu accidentul de la Mihail Kogălniceanu. O şoferiţă nu s-a asigurat şi a ucis o femeie, pieton

Animaţia cu accidentul de la Mihail Kogălniceanu, unde o şoferiţă nu s-a asigurat şi a ucis o femeie, pieton, arată dinamica unei tragedii în care a mai fost implicat şi un şofer drogat.

de Cosmin Stăniloiu

la 30.07.2019 , 19:59

Animaţia cu accidentul de la Mihail Kogălniceanu, unde o şoferiţă nu s-a asigurat şi a ucis o femeie, pieton, arată dinamica unei tragedii în care a mai fost implicat şi un şofer drogat.

Un şofer sub influenţa drogurilor şi o şoferiţă neatentă au dus la moartea unei femei, într-o comună din Constanţa. Aflată pe trotuar, victima a fost lovită violent de un autoturism scăpat de sub control. La milimetru, a trecut cu viteză pe lângă accident şi o altă maşină, care ar fi făcut curse ilegale, susţin martorii. 

Pe sensul spre Constanţa, un autoturism iese dintr-o parcare. Şoferiţa voia să întoarcă. Într-o fracţiune de secundă, este izbită în plin de o maşină care venea în viteză. La volan, un tânăr sub influenţa drogurilor. Maşina femeii, un VW, se întoarce şi ajunge e trotuar, unde ucide o femeie nevinovată.

Animaţie cu accidentul mortal de la Mihil Kogălniceanu
Vezi și

Din impact, BMW-ul condus de şoferul drogat este aruncat într-un TIR parcat pe marginea drumului. La milimetru, trece cu viteză pe lângă accident un alt autoturism. Martorii spun că cele două maşini ar fi făcut curse pe şosea. 

Şoferiţa care a întors pe mijlocul şoselei a ajuns în comă, la spital. E considerată vinovată, dar va plăti şi tânărul care a intrat cu maşina în ea, pentru că avea urme de canabis în sânge.

Animaţie: Marius Ţurlea

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Animaţie cu accidentul de la Mihail Kogălniceanu. O şoferiţă nu s-a asigurat şi a ucis o femeie, pieton